Luk

Richarlison vil lokke Ajax-profil til Everton

| Premier League | 7 kommentarer
Eks-PL-stjerne sætter sit drømmehold: Derfor var Thomas Gravesen fantastisk
Når fodbold er magi - se de tre lækreste detaljer i årets Champions League
Klasseflugter, danskerperle og Messi-magi: Se de tre bedste scoringer fra Champions League-sæsonen her
Richarlison vil lokke Ajax-profil til Everton
Foto: Getty Images

Infoboks

Monaco - Everton
Træningskamp (19/07)
bet365 2,75 3,40 2,20

Se Superliga, Europa League og landsholdet

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Den brasilianske offensivspiller Richarlison forsøger at lokke landsholdskammeraten David Neres til Everton.

Richarlison har været en pæn succes for Everton, siden han sidste sommer kom til fra Watford, og han forsøger han at lokke endnu en brasilianer til klubben.

Det er David Neres, der ligesom Richarlison spiller Copa America med Brasilien for øjeblikket.

- Jeg har snakket med ham om det. Jeg sagde, at dørene er åbne for ham her, og han vil kunne hjælpe os meget. Jeg håber, at han kommer.

- Han vil være meget velkommen. Jeg har kendt ham, siden vi spillede på det brasilianske U20-landshold sammen, og jeg kommer godt ud af det med ham, siger Richarlison til Liverpool Echo.

Neres er lidt mere tilbageholdende, men bestemt ikke afvisende.

- Selvfølgelig er Premier League interessant for mig. Det er den bedste liga i verden, og jeg har altid gerne villet spille der. Men jeg lader det hele være i Guds hænder, siger Neres.

22-årige Neres har endnu tre år tilbage af sin aftale med Ajax.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

7 kommentarer

Matias 11:48          
Hvis Everton vil betale de ca. 600 mio. kr. for ham, Ajax mener han er værd, efter Tite har set sig lun på ham ifm. Brasiliens landshold, så kan det nok godt lade sig gøre. PSG er efter sigende også ude efter ham, men vil vist have Angel Di Maria solgt inden de afgiver et bud på ham.
Levythedonkey89 12:52          
Nok nærmere 450 millioner
Matias 13:09          
Måske, men man afviste pure 40 + 15 (transfersum + klausuler) mio. euro fra Atletico Madrid, og siden er David Neres blevet brasiliansk landsholdsspiller. Ifølge Marcel van der Kraan, som plejer at være velinformeret ifm. hollandsk fodbold, kræver klubben 80 mio. euro for ham. Om det så bliver materialiseret, og hvordan det i givet fald vil blive det (kunne være et transferbeløb og en hulens masse klausuler), skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige.
JUXTAPOZ 13:11          
Han er da alt for god til everton, og skal spille på en større adresse...
SkeletonBjitch 13:44          
Frenkie De Jong og Mattjis De Ligt kan man se er nogen klare toptalenter. De andre spiller er også store talenter, men at sige de er for gode til klubber der spiller på højere niveau og på papiret burde have bedre spillere, er lidt komisk.

Spillerne viste kvalitet mod Europas bedste klubber, men der skal kreditten i høj grad gå til træneren for at sætte spllerne op til de kampe. Tvivler på at man ser den samme kvalitet i den første sæson i en ny klub fra Ajax største talenter.
JUXTAPOZ 22:35          
PL er højere niveau ja, men Everton er på ingen måde bedre end Ajax, og spiller sjældent europæisk. Så det er et skridt ned, men naturligvis et stort udstillingsvindue. Og så er der lønnen...
SkeletonBjitch 14:38          
Men spillerne i Everton er ikke dårligere! Det er spillere der har bevist over længere tid og på højere niveau. Du siger selv at niveauet i PL er højere, ergo må niveauet også være højere i en top 8 klub.

Dog på banen er jeg enig i at Ajax har bevist at de burde kunne slå Everton.

Dog bliver mange af Ajax spillere overhyped pga. deres vanvittige præstationer mod Real Madrid(klub på vej ned) og Juventus (fyret træner). Det var jo ikke fordi Ajax vandt eredivisionen overlegent.
Torsdag 18. juli