Luk

Richarlison: Vil være en legende i Everton

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Crystal Palace - Everton
Premier League (12/12)
Oddset 2,25 3,30 3,30
bet365 2,25 3,30 3,30

Richarlison stortrives i Everton og håber, at han kan blive en legende i klubben. De satsede og troede på mig, så jeg skal betale tilbage, siger han.

Når Everton og Watford lørdag klokken 16 tørner sammen i Premier League, bliver det igen en speciel oplevelse for Richarlison.

Den 24-årige angriber kom til Everton fra netop Watford i 2018, og da han samtidig er tilbage fra en skade, har Richarlison givet et længere interview til klubbens hjemmeside som optakt til kampen.

Her fortæller han blandt anden, at han drømmer om at få legendestatus i Everton.

- Hvad jeg ønsker mest af alt er at blive en legende her. Jeg ser Seamus Coleman og Leighton Baines som rollemodeller her i Everton, siger Richarlison og fortsætter:

- Jeg tror, jeg kan følge i deres fodspor og blive en legende her i klubben. Jeg er så stolt, når jeg kommer til stadion og ser fansene med mit banner og mit navn bag på trøjerne.

- Det gør mig stolt, og det har været en fantastisk start. Jeg håber, det fortsætter på denne måde, så jeg også kan blive et Everton-idol.

Rafa Benitez gav Richarlison lov til at tage med Brasilien til OL i sommer, og det vil angriberen fortsætte med at betale tilbage for.

- Jeg sagde til ham, at han kan regne med mig, fordi jeg er totalt fokuseret. Det var, hvad der skete, for jeg kom tilbage og scorede mål og lavede assists.

- Everton er den engelske klub, der troede på mig sammen med Watford. Det er derfor, jeg dedikeret mig så meget for trøjen. Everton betalte en masse penge for at købe mig.

- De satsede og troede på mig, og jeg er nødt til at betale tilbage for det på banen. Det er, hvad jeg har gjort og håber at blive ved med, siger Richarlison, der i sommerens transfervindue blev sat i forbindelse med PSG.

Brasilianeren har hidtil spillet 123 kampe for Everton og scoret 43 kasser.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

SkinnyNevilleSouthall 14:24          
ELSKER HAM!
Mandag 6. december