Luk

Riddersholm afviser: Jeg er ikke på vej væk

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - FC Midtjylland
Sydbank Pokalen (15/04)
Oddset 5,20 4,00 1,65
bet365 5,00 4,00 1,61

Glen Riddersholm regner ikke med, at han forlader SønderjyskE i løbet af sin kontraktperiode, men han ser frem til klarhed om de amerikanske ejeres strategi.

Der er sket en del ændringer i SønderjyskE, siden Platek-familien i efteråret 2020 købte klubben.

Hans Jørgen Haysen er ikke længere sportschef, mens direktør Klaus Rasmussen har trådt et skridt tilbage, men på cheftrænerposten sidder Glen Riddersholm stadig.

Herfra kan han konstatere, at SønderjyskE efter et sløjt forår har misset mesterskabsspillet og derfor let kan komme i nedrykningsfare.

Riddersholm har kontrakt til sommeren 2022, og lokalmediet Der Nordschleswiger har spurgt cheftræneren, om det er tænkeligt, at han på eget initiativ kan finde på at forlade SønderjyskE før det, hvortil han svarer:

- Nej, det tror jeg ikke. Det er spekulationer og rygter. Jeg går på arbejde hver dag med en enorm ild og passion, og jeg elsker mit hold, siger Riddersholm til Der Nordschleswiger og tilføjer:

- Amerikanerne kommer på besøg i næste uge, og det ser vi virkelig frem til. Jeg håber, det vil blive annonceret, hvilken strategi der er planlagt. Jeg tror, der vil komme et hint om, hvad fremtiden vil bringe. Jeg tror, at ikke kun jeg, men alle ansatte ser frem til en melding omkring den retning, som vi skal gå i fremtiden.

Glen Riddersholm understreger samtidig, at han ikke har kontaktet andre klubber eller er på udkig efter et andet job.

SønderjyskE har syv point ned til Lyngby under stregen med ni kampe tilbage af nedrykningsspillet.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

Jaris 17:43          
Sygt nok at "Amerikanerne kommer i næste uge" og fortæller os hvad vi skal gøre. Lyder da som en skandaløs måde at drive virksomhed på. Lyder godt nok som om det knirker gevaldigt allerede mellem ejer og klub i Sønderjyske
Danish_Messiah 17:49          
nu er det jo ejerne der skal bestem hvordan sønderjyske skal udvikle sig.

At ridersholm er jo bare ikke en hold spillere, han sætter jo gang på gang hans ego over klubben, kan ikke forstå hvorfor han ikke har fået mere for puklen for det.

Især hans opførsel hvor han direkte lyver på Landsdækkende tv, ikke har fået konsekvens er jo også lidt mærkeligt.
Jaris 17:57          
Men strategien skal jo være afstemt mellem ny ejer og klub allerede inden købsaftalen underskrives ellers er det jo dømt til at gå galt. Ikke særligt betryggende at klubben har skrevet under på en salgsaftale uden at have en anelse om hvad fremtiden byder. De må næste have været på randen af konkurs ellers har jeg svært ved at forestille mig at man gå med til det her som klub
Esbjerg - fan 18:00          
Mon ikke Amerikanerne snart fyre ham
Jaris 18:02          
Jo, de kommer sikkert for at fyre ham næste uge:-)
Neigaard 18:51          
Ja eller de kommer med en pose penge, og en strategi for fremtiden.
2rykog1aflevering 18:58          
Haha det sagde han også i Vendsyssel
Tirsdag 13. april