LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Riddersholm anerkender skarpe AGF

| Superligaen | 6 kommentarer
Vejle-direktør bekræfter: Jeg bad bænken forære AGF et mål
Frustreret Vejle-træner: 'Det er vist kun i Danmark, sådan noget sker'
Vejle-krumtap efter vanvidskamp: 'Vi skal ikke give dommeren hele skylden - vi laver selv dum fejl'
Vejle vil indberette mål - KEP ryster på hovedet: Det er mærkelig information
Nielsen i hopla: Den her kamp kommer ind i top-100 på min liste - Vejles beslutning er vild
Riddersholm anerkender skarpe AGF
Foto: Getty Images
SønderjyskE-træner Glen Riddersholm er tilfreds med præstationen trods 0-1-nederlaget til AGF.

SønderjyskE fulgte det klare 1-4-nederlag i Vejle for nyligt op med et 0-1-nederlag mod AGF mandag, men præstationen var et stort skridt fremad.

Det mener i hvert fald cheftræner Glen Riddersholm.

- Jeg synes, vi var tilbage med en ordentlig præstation. Vi fik revancheret den seneste præstation med et udtryk og et indhold, som skal være kendetegnende for SønderjyskE, siger Riddersholm til TV3 Sport og tilføjer:

- Jeg kan altid finde steder, hvor vi kan lægge på, men der var point i kampen, hvis man kigger på præstationen, men vi må også erkende, at AGF havde skarpheden.

- Det er i felterne, at kampene afgøres, og der AGF dygtigst. Vi havde ikke skarpheden, selvom vi absolut havde mulighederne.

SønderjyskE har torsdag mulighed for en hurtig revanche, når de gæster AGF.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

6 kommentarer

Foggy 21:30          
Jeg var spændt, da vi hentede Glen til klubben, men nu begynder jeg at forstå, hvorfor andre fans er trætte af ham. Det er ikke andet end ligegyldig snak og alibifodbold.

SE spiller en kamp på det jævne. Skaber to en halv chance i hele kampen og boldomgangen var 1. division værdig, men det er også der, vi er på vej hen med det fodbold.

Spillerne prøvede, men fandt ikke en måde at åbne AGF´s forsvar på, og der endelig var et par store chancer, så stod Grabrara i vejen.

Drop den skide 4-1-4-1. Den virkede under Michelsen, men har ikke virket siden.
Zinras 21:58          
Spørgsmålet er om Sønderjyske er modige nok til at give ham sparket bagi til sommer. Han var så uendeligt trættende at høre på da han var i Århus og det er sikkert ikke blevet bedre i mellemtiden.

Hans proces er uendelig lang og jeg tror simpelthen ikke han magter at styre et Suprligahold uden de mange hjælpemidler han havde i så økonomisk stærk en klub som FCM.
mirakelmix 22:07          
FCM var ved at gå konkurs imens han var træner... Der blev spillet dejligt offensivt i FCM under GR. Jeg tror måske mere det er svært for ham, at få hans aggressive og offensive stil til at passer ind i klubber, der ikke lige ligger i toppen af Superligaen.
Titi81 22:19          
Han havde også lang tid til at bygge holdet op i FCM. Og hele setuppet er så stærkt der, at jeg tror det er et taknemmeligt sted t være træner. Siden FCM er han bare styrtet direkte i dybet- og vi andre har været så priviligerede, at få lov til at se på.
Mikesas 23:44          
Han var heldig at have spillerne til det i fcm, men nu viser han, at han ikke har så mange strenge at spille på.
Blokvogn 07:02          
Nu er det jo ikke træneren i spiller kampene, jeg tror Glen nok skal få gang i SønderJyske, dejlig træner der ikke svigter sit hold trods modgang. Nu vil jeg ikke af med Bo Henriksen i ACHorsens, men hvis det skulle ske ville det da være forfriskende at få en type som Glen Riddersholm.
Mandag 22. april