Luk

Riddersholm efter AaB: Absolut bekymret

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

AaB - SønderjyskE 3-2
Superligaen Nedrykningsspil
33' 0-1 Anders K. Jacobsen
40' 1-1 Kasper Kusk
51' 2-1 Pierre Kanstrup
84' 3-1 Rufo
90' 3-2 Rilwan Hassan

SønderjyskE-træneren, Glen Riddersholm, er bekymret for, at hans hold kan svinge så meget i niveau, som det var tilfældet mod AaB.

SønderjyskE tabte mandag 2-3 til AaB efter en kamp, hvor SønderjyskE var det klart bedste hol di første halvleg, mens anden halvleg havde omvendt fortegn.

Det er symptomatisk for SønderjyskEs sæson, mener cheftræner Glen Riddershlm, som erkender, at han er bekymret over de store udsving.

Det siger han til Eurosport.

- Det er meget symptomatisk for vores sæson, at vi viste alt for mange ansigter undervejs i en kamp. Vi kom ud og spillede meget disciplineret, og det er jeg selvfølgelig glad for, og vi kom foran på et straffespark. Men vi har godt nok også mange andre situationer, som vi efterlod på dårlige beslutninger eller dårlig kvalitet, siger han til Eurosport og fortsætter:

- Så er det klart, at når vi står med en god situation på kanten eget felt og ikke spiller konsekvent og inviterer AaB ind i en kamp, som vi har fuldstændig styr på, så gør det ondt, fordi vi ikke har den selvtillid, der skulle til.

- Vi kom godt i gang i anden halvleg, og Emil Frederiksen havde en god mulighed, inden vi kom bagud, og derfra mistede vi struktur og organisation og udtryk, og det vidner helt klart om, at vi er et hold, der lider, vurderede Glen Riddersholm og erkendte, at han er bekymret:

- Jeg er også bekymret, når jeg ser den måde, vi præsenterede os på i anden halvleg. At der kan være så mange forskellige ansigter og store udsving fra top- til bundniveau, det gør mig absolut bekymret.

SønderjyskE kan efter denne runde have fem point ned til Lyngby under nedrykningsstregen med ni runder igen af sæsonen.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Jonas Dalgård

11 kommentarer

Martinovic 16:36          
Det er dit ansvar, Glen. Bundniveauet er det dårligste i mange år. Vi møder et AaB-hold, som ikke er set så dårlige i mange sæsoner, og alligevel taber vi igen til dem.

Det har været et udmærket bekendtskab, men samarbejdet bør stoppe til sommer.
Bikubesang 16:47          
4 point i 9 kampe. Det lugter snart af nedrykning i Sønderjyske.
Alle Achtung 17:00          
Det stinker af nedrykningsfare!
ludde 17:15          
Mangel på kvalitet i forhold til udnyttelse af chancer. Og i modgang bliver det tydeligt at flere spillere ikke har niveau. Kanstrup, Vinderslev osv. Ligaens dårligste hold pt.
Jensen99 17:35          
Sønderjyske rykker ikke ned men derimod kan Riddersholm måske snart være fortid i klubben hvis klubbens nye ejere har andre ambitioner end bare overlevelse i superligaen.
Peter Nielsen 17:39          
Sønderjyske er ikke et hold der fyrer trænere i tide og utide, og det bør de heller ikke være. Når det er sagt synes jeg det er helt fair at man efter sæsonen spørger sig selv i Sønderjyske om man stadig er på rette vej og om Riddersholm fortsat er den rigtige mand på trænerposten.

Jeg kan godt lide Riddersholm. Han har kant og karakter. Tvivler på der er ret mange trænere der havde skredet fra FCM netop som de står og skal i CL gruppespil og har det bedste hold de nærmest nogensinde har haft. Som type har jeg dog hele tiden haft lidt svært ved at se ham i Sønderjyske. Det er muligt Sønderjyske vil skifte stil og spille mere offensivt, men det vil så også komme til at koste på den korte bane, og det er ikke sikkert der er råd til at smide 10 extra point hver sæson mens man indfaser en ny spillestil og får ændret trup sammensætning.

Jeg er så gammel at jeg kan huske Viborg i superligaen. De havde været et fast midterhold i flere sæsoner og spillede ud fra en solid defensiv og effektiv kontra. Så blev det besluttet fra ledelsen at man skulle ændre spillestil til noget mere boldbesiddende og mindre kontrabaseret. Det var for mig at se grunden til at Viborg rykkede ned. Hele klubben og trænersetup og spillere havde gennem flere år trænet effektivt på den klassiske Viborg spillestil og det kom til at koste at ændre.

Lidt det samme ser jeg med Sønderjyske. Det koster at ændre spillestil især når en klub er så grundlæggende bygget op på en stil så er det nærmest umuligt at ændre på kort tid uden omkostninger. På den lange bane er kan det være en god ide, men jeg er mere til små gradvise ændringer over tid.
DaveEricGrohl 17:50          
Peter Nielsen, der er nødt til at ske en konstant udvikling i en klub, ellers går det hurtigt den forkerte vej. En ting er at langsomt implementere et system og købe spillere til det, en anden ting er hvis man går hurtig til værks. Det er i øvrigt noget vi selv kæmper med i AaB. Hvis ambitionen i SE blot er ikke at rykke ned og spille kontrabold, jamen så rykker i formentligt ned på et tidspunkt, fordi i bliver for nemme at læse og lukke ned for.
Tirsdag 20. april