Luk

Riddersholm efter FCK: Småklubsmentalitet

| 3F Superliga | 32 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,15 3,60 2,20
Oddset 2,90 3,40 2,30

En forkert startopstilling var til debat efter Superligakampen mellem SønderjyskE og FC København. 

FC København har i de første to Superligakampe under Jess Thorups ledelse benyttet sig af tre mand i bagkæden, og sådan så det også ud til at være i søndagens udekamp mod SønderjyskE.

Udeholdets Jens Stage var på de officielle holdopstillinger, der skal sendes ud til pressen og modstanderen en time før kampstart, påsat til at spille til højre i et tremandsforsvar, der også bestod af Nicolai Boilesen og Mathias Zanka Jørgensen.

Det bemærkelsesværdige var dog blot, at Stage ikke på noget tidspunkt i opgøret spillede i forsvaret. I stedet havde han sit udgangspunkt noget længere fremme på banen som central midtbanespiller, hvorfra han flere gange var på spil med afslutninger i Sønderjyskes felt.

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm bemærkede dette efter kampen, og han langede ud efter FCK's manøvre.

- Det er jo grundlæggende en småklubsmentalitet, men det må andre vurdere. Det påvirker os ikke negativt, men de må tumle med det statement, lyder det fra Glen Riddersholm.

Kritikken af den forvirrende startopstilling preller dog helt og aldeles af på FCK-træner Jess Thorup.

- Man skal huske at passe på, når man taber, hvilke udtryk man kommer med. Jeg har det ikke ret godt med, at man skal søge undskyldninger alle mulige steder, men det må han jo have behov for.

- Jeg må huske at ringe til ham og fortælle ham den rigtige opstilling, og hvordan vi vil spille næste gang. Det er min fejl, svarer en kæk Thorup, der kunne glæde sig over en sejr på 1-3.

Tidligere i år har Randers FC klaget over AC Horsens i en lignende sag, men Disciplinærinstansen afviste i marts indberetningen.

/ritzau/

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Lasse Rene
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar