Luk

Riddersholm er begejstret for holdets nye leder

| Superligaen | 0 kommentarer
Riddersholm er begejstret for holdets nye leder
Foto: Getty Images

Infoboks

Lyngby - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (26/07)
NordicBet 3,00 3,35 2,40
Oddset 3,25 3,55 2,15

Glen Riddersholm er godt tilfreds med de takter, han har set fra nytilkomne Mads Albæk i sæsonopstarten. Han har den spilintelligens, vi har søgt, fastslår SønderjyskE-chefen.

Begejstringen var stor internt, da SønderjyskE annoncerede signingen af Mads Albæk, og efter de første forberedelser til den nye sæson har den ikke fortaget sig hos cheftræner Glen Riddersholm.

Han er svært begejstret for de ting, han har set i Haderslev-klubbens første testkamp frem mod Superliga-sæsonstarten, og han er overbevist om, at Albæk vil blive en betydelig leder for mandskabet.

Det fortæller han til JydskeVestkysten.

- Han kommer til at give os kvalitet. Han er bare en fodboldspiller, som kan læse spillet, og som tager stort ansvar. Han har den spilintelligens, vi har søgt, til at kunne fornemme en kamps udvikling, siger Glen Riddersholm til JydskeVestkysten.

- Jeg håber, det giver os større stabilitet, så vi ikke ser de store udsving. Selvom det var mod Kolding (fra Danmarksserien, red.) og en svagere modstander, så vi allerede lørdag, at han spiller med stort overskud og karisma. Han kan holde flow i spillet, og det bliver et stort aktiv for holdet.

Glen Riddersholm roser i samme ombæring en gruppe af unge spillere i Mads Hansen, Steffen Svenningsen, Mads Winther, Ajvaz Redzepi og Nazifi Yahaya, der har fået spilletid i holdets træningskampe.


Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 23. juli
Mandag 22. juli