Luk

Riddersholm godkender tyrkisk træningslejr

| 3F Superliga | 0 kommentarer
Riddersholm godkender tyrkisk træningslejr
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (02/03)
bet365 1,40 4,50 8,00
NordicBet 1,35 4,95 8,90
Oddset 1,33 5,10 9,80
YouBet 1,34 5,05 9,00

SønderjyskE-chef Glen Riddersholm godkender holdets træningsophold i Tyrkiet, som bød på en flot 2-2-kamp mod Shakhtar Donetsk.

SønderjyskE har brugt en del af januar måned på træningslejr i Tyrkiet.

Her leverede Glen Riddersholms mandskab en onsdag en særdeles flot indsats, da de spillede 2-2 mod ukrainske Shakhtar Donetsk, og det har vakt glæde i SønderjyskE-lejren.

Cheftræner Glen Riddersholm godkender således træningslejren i et interview med klubbens egen hjemmeside og understreger, at truppen har arbejdet godt.

- Vi har arbejdet godt med mange ting og vi har fået bygget noget op, som vi skal hjem og bygge videre på, og jeg glæder mig til at tage det næste skridt, fortæller Riddersholm.

SønderjyskE har været særdeles aktive i januar-transfervinduet. Klubben har blandt andet hentet Emil Frederiksen, Anders K. Jacobsen, Julius Eskesen og Theofanis Mavrommatis.

Transfervinduet har været hektisk, indrømmer Glen Riddersholm, som samtidig understreger, at hans trup virker til at være i harmoni.

- Noget af det vigtigste har også været at få skabt en ny anførergruppe og skabt lidt lederskab og en gruppe, der virker til at være i harmoni, der i hvert fald er klar til at krige og kæmpe for logoet og for hinanden i det forår, der venter.

SønderjyskE åbner forårssæsonen på hjemmebane mod Hobro den 16. februar.

Støt SønderjyskE og oplev stemningen og fællesskabet på Sydbank Park. Køb din billet her


Af Benjamin Alexander Helbo
Torsdag 27. februar