Luk

Riddersholm hylder Ekani: Han er en sugekop

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - SønderjyskE
Træningskamp (28/01)
bet365 2,40 4,00 2,25

Glen Riddersholm roser midtbanemanden Victor Ekani, som er gået lidt under radaren, men som mod OB spillede en stor kamp, mener SønderjyskE-træneren.

SønderjyskE spillede søndag 1-1 ude mod OB, og én af sønderjydernes stærkeste kort i kampen var midtbanespilleren Victor Ekani.

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm roser ham for at rage bolde til sig, træffe kloge valg og positionere sig rigtigt.

- Ekani viser, at han er ligesom en sugekop, når han ligger derinde. Han var i rigtigt spillehumør i dag (søndag, red.), siger Glen Riddersholm.

- Oliver (Christensen, red.) var vel ham, man kunne kalde 'man of the match', men Victor kom tæt på. Han var virkelig god og traf mange gode beslutninger.

- Udover at han ragede mange bolde til sig og positionerede sig rigtigt i de fleste situationer, var det også ham, der lagde op til målet og iscenesatte det.

- I stedet for at slå et tilfældigt dumt indlæg havde han is i maven og holdt fat i spillet, så vi kunne lægge den sidste aflevering, inden Gartenmann fik udlignet.

Riddersholm medgiver dog, at han ofte skal holde Ekani i ørerne.

- Victor er en af dem, der måske går lidt under radaren, men det er også, fordi han er en spiller, jeg nogle gange skal have lidt for meget fat i ørerne på.

- Han er så god, så når de andre gerne vil æde ham fysisk, har han vane for at gå med på legen og vise, hvor stærk han er. Han er så dygtig i sin omgang med bolden, at han bare kan spille og løbe ud af presset, for det har han kvaliteterne til.

- Så må vi se, hvor lang tid han er her i klubben. Det handler jo om udbud og efterspørgsel, men jeg tror i hvert fald, han er her til sommer, siger Riddersholm.

23-årige Ekani kom til SønderjyskE i sommeren 2017, og han har kontrakt med klubben til 2023.


Af Sara Margren
Onsdag 27. januar
Tirsdag 26. januar