Luk

Riddersholm: I dag var jeg ikke fan af VAR

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - SønderjyskE 4-1
Superligaen Grundspil
45' 1-0 Allan Sousa
52' 1-1 Anders K. Jacobsen
62' 2-1 Allan Sousa
85' 3-1 Arbnor Mucolli
90' 4-1 Arbnor Mucolli

Glen Riddersholm slår fast, at han er fortaler for VAR, men i søndagens 4-1-nederlag til Vejle var det i visse situationer spild af tid, siger han.

Kampen mellem Vejle og SønderjyskE blev en opvisning af VAR, som både underkendte mål og godkendte et ellers omstødt mål.

Glen Riddersholm er positivt stemt overfor VAR, men det fungerede ikke helt optimalt i nederlaget til Vejle, mener han.

- Jeg er fortaler for VAR, og det har jeg været hele vejen igennem, og jeg udtalte også efter første runde mod FC Midtjylland, at vi vil komme til at se fejl, og at vi skal finde et naturligt leje, men i dag var jeg ikke fan af VAR, og det er ikke, fordi kendelserne går imod os, siger han til TV3 Sport efter kampen og peger på to specifikke situationer.

- Jeg synes, det er helt håbløst, at vi skal stå og kigge VAR igennem ved målene til 3-1 og 4-1, for det var helt åbenlyse mål, så hvorfor skal vi stå og spilde tid på det? 

- Men jeg har hele tiden sagt, at der vil være nogle kampe, hvor det er lidt underligt, og der vil komme nogle fejl, og det skal man se objektivt på, for jeg er pro VAR, og dommerne gør i dag alt, hvad de kan, tilføjer han.

SønderjyskEs Mads Albæk scorede til 1-1 for gæsterne, men det blev ved nærmere VAR-eftersyn underkendt, da Marc Dal Hende i skudsituationen stod i en offsideposition.


Af Lasse Rene
Søndag 29. november