Luk

Riddersholm: Nogle arbejder langt hårdere

| Danmark | 0 kommentarer
Rammer Frimann plet? Brøndby indleder jagt på OB-stopper
Tillykke med fødselsdagen til en vaskeægte OB-legende: Thomas Helveg fylder 48 – se portrættet af ham her
Riddersholm: Nogle arbejder langt hårdere
Foto: Getty Images

Glen Riddersholm kunne fredag se SønderjyskE vinde 1-0 over OB i en testkamp.

SønderjyskE og træner Glen Riddersholm kunne fredag notere sig en 1-0-sejr over OB i en testkamp forud for den nye sæson, og træneren var glad for, hvad han så.

- Fin præstation, hvor jeg synes, vi begynder at præsentere os som et hold med én plan, og ikke en masse individuelle spillere, der har forskellige tanker og ideer.

- Jeg kan godt lide at se, at vi er i kontrol i mange faser, både med og uden bold, siger Riddersholm i en video på klubbens hjemmeside.

- OB er et stærkt hold, og de har selvfølgelig deres muligheder, men samlet set en rigtig god holdpræstation. Vi får set alle i spil, og alle kommer herfra uden skader, siger Riddersholm, der også har hårdt arbejde at glæde sig over:

- Vi har flere spillere i truppen, der er begyndt at arbejde langt hårdere for at udnytte deres fulde potentiale. Det er kun med til at gavne holdet.

- Vi har set fine præstationer fra mange af de spillere, som jeg også forventer præstationer fra, fordi vi har stor konkurrence om pladserne, siger Riddersholm.

SønderjyskE-træneren oplyser, der der hidtil er blevet arbejdet mest med det defensive, men at man nu vil begynde at arbejde mere med det offensive spil. 
 


Af Thor Carlskov

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 23. juli
Mandag 22. juli