Luk

Riddersholm om SE-spillere: Har balletsko på

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Lyngby - SønderjyskE
Superligaen Nedrykningsspil (21/04)
Bet25 2,16 3,30 3,40
Oddset 2,20 3,25 3,50
bet365 2,15 3,40 3,30

Glen Riddersholm må efter nederlaget til AaB erkende, at SønderjyskE mangler spillere, som formår at tackle igennem, når modstanderen bliver en trussel.

SønderjyskE måtte tage fra Aalborg med et 2-3-nederlag mandag, da de ikke formåede at holde AaB fra fadet i 3F Superligaen.

Det var især nede foran eget mål, at gæsterne fra Sønderjylland havde sine mangler, da SønderjyskE-defensiven ikke havde held med at tackle modstanderen, og det skyldes blandt andet, at sønderjyderne mangler nogle specifikke typer.

Det fortæller cheftræner Glen Riddersholm efter nederlaget.

- Vi indkasserer mål ved et selvmål og to gange, hvor vi ikke tackler. Vi må bare erkende, at de klassiske dyder med tacklinger og græs på knæene, er spillertyper, som vi ikke råder over. 

- Og det kan man også se, når vi indkasserer sådan et mål til 1-1, hvor vi nærmest står og har balletsko på, og at de kan få lov til at tackle den ind og score et mål. Det kan vi tale om og arbejde på, men der har vi altså en udfordring, udtaler Glen Riddersholm.

Det var Pierre Kanstrup, der scorede et selvmål i 2-3-nederlaget mod AaB, og dermed er SønderjyskE-spilleren oppe på hele seks selvmål i sin 3F Superliga-karriere.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

maldini94 23:20          
Det er da besynderligt, som han bliver ved med at tale sine egne spillere ned. Håber han på en trods reaktion eller er det bare en usympatisk måde at vaske hænder på?
døring 23:44          
Ja, det virker mærkeligt. En ting er at sige man har udfordringer, som de skal hjem og arbejde på. Men her siger han jo netop at de da godt kan gå hjem og arbejde på det, men det vil ikke komme til at hjælpe noget, for han har ikke de typer i truppen. Det er jo helt sort snak.

Det virker til at være en helt forkert konklusion, når man har krigere til rådighed i form af Dal Hende, Gartenmann, Guira, Kanstrup, Jeppe Simonsen (som alle krigede sølvmedaljer hjem), Vinderslev og AK. De er alle sammen krigere, ligesom Albæk, Julius, Mpindi og Bård Finne også kan løbe rigtig mange meter.

Fair nok at sige de ikke kriger lige nu. Det kan der være noget om. Det må de så sættes op til at gøre. Hvis ansvar mon det kunne være at sætte dem op til det?

Lad os få Riddersholm med positivt momentum tilbage. En presset Riddersholm er uskønt at se (høre) på.
finepix 05:26          
Er ret enig med at en presset Riddersholm er uskøn at høre på. Men endnu mere uskønt at han smider spillerne foran bussen og ikke kigger indad og tager ansvar. Hans ageren i kampene hjælper i svært grad ikke spillerne og han gør ikke meget for at få dommernes sympati for holdet ligeså, med sin opførsel. 3 karentænedage som træner ? Absolut heller ikke fordrende for at holdet står sammen og viser moral, med en leder uden selvkontrol. Spændende hvilken klub der vil/tør tegne med ham efterfølgende. Vil i så fald nok være en klub som skal gøre op med sit moral kodeks.
Tommy Bechmann 06:21          
Hvis Jeppe Simonsen er kriger er jeg hulk. Mage til passiv alibi spiller skal du lede længe efter
Geddar 06:23          
I Glens verden er Glen perfekt. Der er ikke noget nyt i at han nægter at se indad. Når man hører fra folk, der har arbejdet tæt sammen med ham får man hurtigt billedet af en virkeligt arrogant person.
Martinovic 06:26          
Ikke særlig sympatisk af Glen.

Tak for pokalen sidste sommer, men han har ikke mere at byde klubben. Lad det blive en skilsmisse til sommer.
AndersP! 08:18          
Riddersholm har helt ret, og jeg synes det er et fint skridt at gå ud med det.

Der er kommet mange svinere internt, både til træning og i omklædningsrum, og det ser ikke ud til at alvoren er gået op for spillerne. Det kan man så håbe på, at det gør nu.
Tirsdag 20. april