Luk

Riddersholm om straffespark: Ståle er enig

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Glen Riddersholm føler sig snydt i begge straffesparks-situationer, og Ståle Solbakken er enig hævder SønderjyskE-træneren. 

SønderjyskE tabte søndag 0-3 hos FC København efter blandt andet to straffesparks-kendelser. 

Begge var forkerte, mener SønderjyskE-træner Glen Riddersholm. 

- Jeg ser dem som forkerte. Og det er vi enige i - også på bænkene kollegaerne i mellem. På begge straffespark. Hvis man dømmer toeren, er der jo straffespark hver eneste gang, siger Riddersholm 

FCK-manager Ståle Solbakken gav i mixed zone udtryk for, at straffespark nummer to var godt nok, men sådan var det ikke i kampen, hævder Riddersholm. 

- Jamen, men så tror jeg, at han laver et spil med jer. Han stod over i mit tekniske felt, og vi kiggede på det sammen. Han spurgte; ‘Synes du der var straffe?’ Jeg svarede; ‘Nej, det synes jeg ikke’. Og han sagde; ‘Jeg er enig, der er ikke straffe’, siger Riddersholm og tilføjer: 

- Men det er helt fint. FCK vandt, og det var jobbet for dem. Det er de gode til. Vi står tilbage med en god præstation og nul point, men vi har det jo med at lave en masse tabeller i dansk fodbold. 

- Table of luck, table of det ene og det andet. Og hvis man kigger på 'table of forkerte kendelser, der går i mod', må man sige, at vi er en kandidat til top tre. Men ikke alene på baggrund af denne kamp. 

- Der er i hvert fald forskel på tidligere at have været i en topklub, hvor tingene kommer lettere, og så at være i SønderjyskE, hvor man skal arbejde ekstra hårdt for, at marginalerne falder ud til vores fordel, siger SønderjyskE-træneren. 

Ikke enig med Thomasberg

Randers-træner Thomas Thomasberg har tidligere været inde på, at hans hold ofte er i modvind mod de sjællandske hold på udebane, og det er ikke Riddersholms pointe, understreger han. 

- Det handler ikke om det, som Thomasberg er inde på. Så misforstår man mig. Vi ser ikke os selv som ofre. Vi ser os selv blev bragt i en situation, som vi ikke selv kan påvirke, og den situation kunne vi lige så godt have stået i i Hobro, Randers eller i Parken. 

- Men det har ikke noget at gøre med, at vi spillede i Parken. Det vil jeg gerne understrege. Jeg har også været med til at vinde flere kampe her, hvor dommeren har leveret fremragende præstationer, så nej, den kritik giver jeg ikke noget for.

- Det handler mere om, at når man er topklub, er det uomtvisteligt nogle elementer der nogle gange tipper over til din fordel. Sådan er det også i andre lande. 

Støt SønderjyskE og oplev stemningen og fællesskabet på Sydbank Park. Køb din billet her


Af Mikael Blond
Onsdag 29. januar
Tirsdag 28. januar