Luk

Riddersholm savnede tidligere rødt til AGF

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

Viktoria Plzen - SønderjyskE
Europa League Kvalifikation (24/09)
YouBet 1,31 4,95 7,50
bet365 1,36 5,25 7,50

SønderjyskE-chefen Glen Riddersholm var på nær ti minutter taktisk fint tilfreds med sit hold i 0-0-kampen mod AGF, og han savnede et tidligere rødt kort til AGF.

Mandag aften delte AGF og SønderjyskE med 0-0 i Haderslev i en kamp, der først for alvor åbnede op i kampens sidste kvarter.

SønderjyskE holdt AGF fra chancer, men producerede heller ikke selv mange muligheder, og derfor lykkedes det ingen af holdene at få hul på bylden.

I kampens overtid så AGF-slideren Nicolai Poulsen sit andet gule kort og dermed marchordre, men det skulle han ifølge SønderjyskE-træneren have haft tidligere.

- De spillede hårdt og kontant, og jeg manglede et rødt kort til Nicolai Poulsen i første halvleg, og så havde det nok også været lidt lettere at arbejde i anden halvleg, sagde Riddersholm og fortsatte om kampen.

- Rent taktisk var jeg kollektivt godt tilfreds. På nær de sidste 10 minutter holder vi AGF fuldstændig fra muligheder.

- I første halvleg har AGF nul skud på mål, og vi er i fuldstændig kontrol både med og uden bold. Da vi løsnede lidt for kontrollen og forsøgte at gå efter sejren, mistede vi kontrollen efter en række dårlige beslutninger.

- Derfor bliver det en dårlig afslutning på kampen.

Mod slutningen af kampen havde AGF et skud på stolpen ved Mustapha Bundu, og det var med til at lægge pres på SønderjyskE.

- Deres store chance ved Bundu var efter en af vores egne offensive omstillinger, hvor vi skødesløst smed bolden væk i to omgange, og så kender vi jo Bundus kvaliteter i omstillingen.

- Derfra har AGF et par nærgående situationer, men indtil da har AGF ikke skyggen af et skud på mål. Vi må anerkende, at AGF kom hertil for at få det point, de fik, og de var dygtige til at lukke rummene ned.

SønderjyskE indtager efter kampen femtepladsen i Superligaen med otte point.


Af Jonas Dalgård

14 kommentarer

Bangfire 10:21          
Ja, ret vildt han ikke får direkte rødt på sin flyvende stempling.
At han bagefter brokker sig over et "meget sent 2. gult kort", vidner om mangel på forståelse af eget spil..
Kick and rush 10:28          
Jeg sad og undrede mig over, at der gik lang tid før kommentatorene begyndte at drøfte om den var til rødt. Det var først da Sønderjyske spilleren blev ved med at modtage behandling, de fattede, at den nok var til rødt.
Er ikke begejstret for G.R., men han har en sag. Sen tackling på anklen med stor risiko for modtsanderen. Jeg synes, den var til direkte rødt. GF må også se indad. Det er ikke alt, der er gået imod os i starten af sæsonen.
Jesboy 11:20          
Jeg ved ikke hvad Poulsen skulle have haft rødt for i første halvleg? Sjovt nok nævner Glen ikke den stempling Bah laver på Duncan som ikke engang giver frispark. Der kunne Bah også ligeså godt være vist ud.
NAsMaR 11:23          
Jesboy: Så kunne han da tage Duncan i hånden, for han både stempler og overfalder modstanderen flere gange.

Er helt neutral, måske håbede jeg endda på point til AGF, da det er trist de ikke kan formøble hele deres setupet bedre.
Juniorx 11:30          
Lidt hyklerisk når man tænker på totale overdramatiske opførsel ved Rømers røde mod AGF i sidste sæson, dengang skulle der være plads til sådan noget. Er derudover enig i at begge sagtens kan give rødt, og Poulsen glemmer engang imellem at tænke sig om.
BobbySixkiller 11:51          
"..og jeg manglede et rødt kort til Nicolai Poulsen i første halvleg, og så havde det nok også været lidt lettere at arbejde i anden halvleg"

Der er noget jeg ikke forstår her. Nicolai Poulsen for sit gule kort for stemplingen efter 69 minutter. Hvorfor er det, at Glenn vil have ham smidt ud allerede i 1. halvleg?
Alle Achtung 11:53          
Fedt at hive sidste sæson ind.. meget relevant.
Poulsen kunne sagtens have fået rødt og det tror jeg egentlig de fleste er enig i
Torsdag 24. september
Onsdag 23. september