LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Riddersholm ser Jønsson på midtbanen

| Superligaen | 0 kommentarer
Riddersholm ser Jønsson på midtbanen
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 5,25 3,75 1,65
NordicBet 4,60 3,80 1,77
Oddset 5,00 3,85 1,70
Stream Vendsyssel – AGF på Eurosport Player
Advertisement
Glen Riddersholm har fortalt Jens Jønsson, at han ser ham som midtbanespiller i fremtidens AGF, hvis han forlænger sin kontrakt med klubben.

Jens Jønsson har været fast mand i AGF’s centrale forsvar i de seneste par sæsoner.
 
Jønsson mener selv, at hans fremtid ligger på den centrale midtbane, hvor han også havde succes i sommer med det danske U21-landshold. Derfor har han sagt, at han næppe forlænger kontrakten med AGF, som udløber til sommer, hvis han forsat skal spille i forsvaret.
 
AGF’s nye cheftræner Glen Riddersholm har tirsdag holdt et møde med Jønsson, hvor han har givet udtryk for, at ser ham som en del af AGF's midtbane i fremtiden.
 
- Jeg har haft en god snak med Jens Jønsson i går, hvor jeg fik fortalt ham omkring, hvordan jeg ser ham i fremtidens AGF. Det ved Jens nu fuldstændig, og jeg tror, at han var glad for den besked, som jeg gav ham.
 
- Hvis Jens Jønsson forlænger med AGF, så er det fordi, han tror på AGF, og på det som vi skal til at i gang med. Hvis han forlænger, så skal det også ses i lyset af hans position, som vil være at finde på midtbanen, siger Riddersholm til bold.dk.
 
AGF-træneren slår fast, at han meget gerne se Jens Jønsson fortsætte i klubben efter sommerferien, hvor kontrakten udløbet.
 
- Jeg tror meget på, at det gælder om, at man har nogle spillere som kommer fra Aarhus og fra vores egen talentafdeling. Det er med til at skabe en god kultur og det er vigtigt i forhold til stabilitet. Derfor er Jens en rollemodel og et forbillede i AGF.
 
- Vi ønsker altid at forlænge med dygtige spillere, og især når han har haft sine rødder her i AGF, siger AGF-træneren.
 
22-årige Jønsson har spillet 100 kampe i den hvide trøje.

soren@bold.dk

Stream Vendsyssel – AGF på Eurosport Player
Advertisement

Af Søren Frederiksen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar