Luk

Riddersholm: Silkeborg klæder Superligaen

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Silkeborg 1-0
Superligaen Pulje 1
83' 1-0 Christian Jakobsen

Glen Riddersholm letter på hatten for Silkeborg, og SønderjyskE-træneren håber, at midtjyderne rykker op igen i næste sæson.

SønderjyskE fik lørdag en uhyre vigtig 1-0-sejr over Silkeborg, der allerede er rykket ned, men sønderjyderne måtte kæmpe hårdt for de tre point.

Efter kampen havde SønderjyskE-træner Glen Riddersholm stor ros tilovers for Silkeborg, der kæmpede med næb og kløer.

- Jeg må rose Silkeborg. Kent Nielsen er en hædersmand, og han stiller et hold, der udviser respekt for Superligaen, og at der er nogle kollegaer, der kæmper for livet. Han stiller op med det stærkeste hold, og det er der rigtig mange i fodboldverdenen, der kan lære af.

- Jeg håber, Silkeborg rykker op, for de klæder Superligaen, siger Glen Riddersholm til TV3 Sport umiddelbart efter kampen.

SønderjyskE's næste opgave er på onsdag, hvor klubben står i en historisk pokalfinale mod AaB.


Af Martin Schmidt

9 kommentarer

Fritz Bill 20:22          
Ja, Silkeborg klæder Superligaen. Det er synd, at de kom saa absurd sent igang. Men beholder de setuppet inkl. Kent Nielsen, rykker de stensikkert tilbage i Suppen næste foraar, og denne gang bliver de, er jeg overbevist om.
Pedro1 20:23          
Bullshit!
Han ved jo godt, at det er på kanten af Fair Play, at Silkeborg stiller op uden Mads Emil pga evt salg!!
Spin af Riddersholm!!! Derfor nævner han netop det faktum! Silkeborg, spil sæsonen færdig på fair vis!!!
SIFiEuropa 20:30          
Det hører så absolut til normalen, at en spiller, der er ved at blive solgt, ikke er med i truppen. Det kan der være flere årsager til; eksempelvis et lægetjek eller at spillerens tanker er et helt andet sted. Eller den åbentlyse: at det måske er lidt dumt at gå ud og få en skade, så transferen går i vasken.

Nu handler det jo mere om, at han har er hav af spillere, som ikke er med i næste sæson enten pga. kontraktudløb eller endt lejeaftale. Dem er han sådan set ikke forpligtet til at bruge, men det valgte han at gøre - og der er jeg altså enig med Riddersholm.

At kaldet det "på kanten af fair play", ah ... den er sgu lidt søgt.
Pedro1 20:33          
SIFiEuropa

Så han spiller heller ikke mod OB og Lyngby?? Misset info herfra!
Fritz Bill 20:35          
Pedro1. Hvordan er det imod fair play-reglerne, at en træner vælger at se bort fra en spiller, som er solgt og derfor bare under ingen omstændigheder maa blive skadet? Det er da helt efter bogen. Silkeborg spillede jo ikke for at tabe. Havde de gjort det, ville jeg give dig ret i, at de skulle mande sig op og komme ind i kampen. Men de gav da helt sikkert SønderjyskE kamp til stregen. Det var paa ingen maade en foræring.
Pedro1 20:57          
Så vidt jeg ved er der spillere, der er solgt som spiller videre i deres respektive klubber og leverer varen!

Timo Verner spillede outstanding for
Leipzig, som eksempel.

I mine øjne er det ikke Fair Play, hvis ikke stiller op i stærkeste opstilling udfra de spillere man har til rådighed, minus selvfølgelig skader, karantæne og sygdom!

Silkeborg´s chancer med Mads E idag havde været markant større mod et middelmådigt Sønderjyske.
Han været en markant profil for SIF i år og tilmed anfører... Men enig i, at de gav Sønderjyske kamp til stregen, men de tabte!
Pedro1 21:04          
Fritz Bill

Men spændende, at se om han spiller mod Lyngby og OB, selvom han absolut ikke må blive skadet??

Det ved vi i næste uge;)
Søndag 12. juli