Luk

Riddersholm: Vigtigt at Lieder viser sig frem

| 3F Superliga | 1 kommentar
Riddersholm: Vigtigt at Lieder viser sig frem
Foto: Getty Images

Infoboks

Hobro - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 3,00 3,40 2,30
NordicBet 2,85 3,35 2,40
Oddset 3,00 3,40 2,35

Glen Riddersholm mener, det er vigtigt, at Mart Lieder hele tiden viser sig frem – det er nemlig med til at give de andre SønderjyskE-spillere plads.

Mart Lieder fik prikket et pænt hul på bylden, da han mod Lyngby Boldklub i tredje Superliga-runde scorede to kasser.

Dermed modbeviste han de kritikere, der har været efter ham for ikke at score nok – men så holdt han igen pause i to kampe.

Mod Silkeborg i weekenden var målformen dog tilbage igen, og det blev nok en gang til to scoringer for SønderjyskE – og det glæder cheftræner Glen Riddersholm sig meget over.

- Efter et par kampe, hvor vi ikke har fået bygget oven på Marts flotte kamp i Lyngby, var det dejligt, at han igen fik scoret et par mål.

- Det viser, at vi har en dygtig angriber, som volder de fleste forsvar store problemer. Det er vigtigt både for ham og for holdet, at vi har én, der scorer målene, siger Glen Riddersholm til sin klubs hjemmeside.

Mod Silkeborg scorede han den en af sine kasser efter indlæg fra Rilwan Hassan, og det mål gjorde i særlig grad Riddersholm glad.

- Vi glæder os over alle mål, men jeg glæder mig især over det mål, der kom efter indlæg, for det er noget, vi har haft stort fokus på i ugen op til kampen, fordi vores indlægsspil generelt har været på et virkeligt lavt niveau.

- Så det var hurtigt, at vi fik et resultat ud af det. Det er vigtigt for holdet, at Mart hele tiden viser sig frem, for det er også med til at give plads til de andre offensivspillere, vi har, siger Glen Riddersholm.

SønderjyskE måtte dog nøjes med uafgjort mod Silkeborg.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 17. september