Luk

Riddersholm vil se U19-spillere an i opstarten

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Hobro
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,83 3,60 4,20
NordicBet 1,85 3,55 4,25
Oddset 1,85 3,50 4,30
YouBet 1,83 3,60 4,35

Glen Riddersholm vil i forbindelse med SønderjyskE's testkampe se nærmere på nogle af klubbens U19-talenter.

SønderjyskE fik en forfærdelig afslutning på efteråret, hvor klubben tabte fodboldkampe på stribe.

Nu venter en opstart og et forår, hvor klubben skal forsøge at løfte niveauet, og det indebærer testkampe mod blandt andre AC Horsens, Kolding IF, Viborg FF, Brøndby og Shakhtar Donetsk.

Her skal cheftræner Glen Riddersholm se, hvad han har at gøre med i forårssæonen, og han vil kigge internt efter guldklumper.

- Kendetegnende for de tre træningskampe, inden vi tager på træningslejr, bliver, at vi vil prioritere de spillere, som vi formoder kommer til at få mest spilletid i foråret, samtidig med at vi vil bruge kampene for også at se nogle af vores spillere fra U19-holdet i det omfang, det kan lade sig gøre, siger Glen Riddersholm til sin klubs hjemmeside.

- Dernæst handler det om at få nogle meter i benene, og vi skal også arbejde med at få nogle forskellige taktiske elementer i vores spil. Vi vil gerne være lidt fleksible i forhold til system og formation, så vi også kan skifte undervejs i kampene.

- Onsdag spiller vi én formation i første halvleg, og så ændrer vi til en anden efter pausen. Det gør vi for, at vi kan gå mere pragmatisk til værks, så vi står bedst muligt rustet, inden foråret går i gang for alvor, siger Glen Riddersholm.

SønderjyskE åbner forårssæonen mod Hobro IK.

Støt SønderjyskE og oplev stemningen og fællesskabet på Sydbank Park. Køb din billet her


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 18. januar
Fredag 17. januar