Luk

Rieks: Juve pressede os - vi bliver bedre

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Malmö FF - Juventus 0-3
Champions League gruppe H
23' 0-1 Alex Sandro
45' 0-2 Paulo Dybala
45' 0-3 Alvaro Morata

Malmö FF blev presset af Juventus, der ofte angreb med to-tre spillere over kanten, men Søren Rieks slår fast, at det svenske mandskab bliver bedre i næste kamp. 

Første akt i Malmö FF's Champions League-gruppespil endte uden point, da Juventus viste sig at være en for stor mundfuld. 

Italienerne vandt nemlig med 3-0 i Sverige efter en første halvleg, hvor Malmö blev straffet tre gange på omkring 20 minutter. 

Den første scoring faldt i hjemmeholdets venstre side, hvor Søren Rieks spillede den venstre wingback, og han erkender, at der var rigeligt at se til på kanterne.

- Vi blev presset ganske meget. De var næsten altid tre på kanterne, så det var svært at gå højt i presset. Det neutraliserede vores pres ganske effektivt, og det var svært at arbejde med,  når der hele tiden var to-tre mand omkring én, fortæller Rieks.

På svensk tv mente den tidligere landsholdsspiller Olof Melberg, at Malmö så uforberedte ud og ikke burde have spillet med wingbacks, men i stedet have forsvaret sig mere.

Det giver den danske Malmö-spiller dog ikke meget for. 

- Det er jo let at være bagklog, men det har før virket med Jo Inge Berget og jeg på wingbacks, så det er vel det, jeg kan sige. 

- Selvfølgelig har vi scoutet modstanderen. Det giver vel sig selv på det her niveau, men det var en modstander, der er rigtigt godt hold. Vi er ikke tilfredse med, at vi lukker så nemme mål ind, men vi gjorde, hvad vi kunne. 

Om to uger får Malmö en ny chance for at bevise sig i den fineste klubturnering, og her kommer det også til at gå bedre, spår Søren Rieks. 

- Man lærer meget af sådan en kamp. Det er vel det bedste, vi kan tage med fra kampen; en masse lærdom. Jeg forventer, at vi gør det bedre i den næste kamp.

- Det er de her kampe, vi har drømt om at være med til, nemlig Champions League. Så blot fordi vi taber 0-3 til Juventus, så er det ikke, fordi vi ikke ønsker at spille flere kampe. Vi ser frem til kampen mod Zenit, og det skal nok blive heftigt. 

Det sidste hold i gruppen er Chelsea, der slog russerne med 1-0 samtidigt med Malmö-Juventus.


Af Andreas Roesen
Søndag 26. september