Luk

Rieks tæt på ny aftale: Vil ikke tilbage til DK

| Allsvenskan | 5 kommentarer

Infoboks

Søren Rieks slår fast, at han meget gerne vil slutte karrieren hos svenske Malmö FF, og derfor skal man ikke regne med at se ham tilbage i Danmark.

Mandag skrev svenske Expressen, at Søren Rieks havde underskrevet en ny aftale med Malmö FF, men det viser sig ikke at være helt sandt.

Den 34-årige dansker fortæller nemlig, at der endnu ikke er kommet en aftale på plads mellem de to parter, men at de nærmere sig en kontraktforlængelse, så Rieks kan blive i det svenske.

Det er noget, som Rieks har det godt med, da han godt kunne se selv afslutte sin karriere i Malmö, og derfor skal man ikke forventer at se den tidligere Esbjerg-spiller tilbage i dansk fodbold.

- Nej, det er ikke på tapetet, ikke når jeg har det så godt her. Dette er den største og bedste klub i Sverige, og jeg er meget glad. 

- Jeg spiller om guld hvert år, og vi er ude i Europa. Jeg håber at kunne beholde den status så længe som muligt, fortæller Rieks til Kvällsposten og tilføjer om at afslutte sin karriere i klubben.

- Det ville føles godt, det har jeg sagt hele tiden. Jeg trives her i både holdet, klubben og byen. Det ville være stort, hvis det skete.

Søren Rieks står i alt noteret for 146 kampe for Malmö, hvor han har bidraget med 33 mål og 27 assists.


Af Raymund Nelausen
Mandag 17. januar
Søndag 16. januar