Luk

Riel om måltørke: Har ikke tænkt over det

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Lyngby-angriberen Andre Riel fik endelig scoret, da holdet søndag besejrede AC Horsens 2-1, men angriberen har ikke tænkt meget over sin måltørke. 

Andre Riel scorede to gange i Lyngbys 2-1-sejr mod AC Horsens, og det er angriberens første Superliga-mål i mere end to år.

Selvom det er længe siden angriberen sidst sendte bolden i nettet, så har måltørken ikke fyldt meget for Lyngby-angriberen. Det sagde Riel efter kampen til TV3Sport. 

- I starten tænker du over det, men jeg har ikke tænkt over det i lang tid. Jeg er kommet til en ny klub, hvor jeg er faldet rigtig godt til, og så er der andre, der også kan score. 

- Jeg er blevet lidt ældre, så det er ikke kun mig, der skal score, men selvfølgelig er jeg glad for at score mål i dag også. 

Scoringerne gav Lyngby de tre point i opgøret mod AC Horsens, som før opgøret var placeret lige under Lyngby. Sejren giver derfor lidt luft i tabellen for Lyngby, og det var Riel glad for.

- Det er en rigtig dejlig følelse, for vi havde brug for de tre point for ligesom at lægge afstand til AC Horsens. Vi starter godt ud, så laver de et fantastisk mål. Det er svært at bryde Horsens op, men vi får det gjort til allersidst.

- Det betyder alt. Vi har brug for de tre point her.

 

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Benjamin Alexander Helbo
Fredag 24. januar