Luk

Riis og co. vandt sikkert mod Coventry

| Championship | 3 kommentarer

Emil Riis og Preston er vandt med 2-0 på hjemmebane mod Coventry, mens Mads Juel Andersen og Barnsley vandt 2-1 på udebane mod bundholdet fra Rotherham.

Emil Riis startede på bænken og kom ind, da Preston hjemme mødte Coventry. Preston var før opgøret placeret midt i tabellen og langt fra stregen, mens Coventry er i den nedre halvdel af tabellen.

Efter 18 minutter af opgøret kom Preston i front, da Coventry klodset mistede bolden i de bagerste rækker. De forærede bolden til Daniel Johnson, som tog et træk, inden han smaskede bolden i nettet.

Som halvlegen skred frem, kom Coventry faktisk bedre med, og de havde flere gode muligheder for at udligne inden pausen.

Det var dog Preston som skulle komme yderligere i front efter pausen. Her modtog irske Sean Maguire bolden i feltet, hvorefter han smaskede bolden i nettet til 2-0 for Preston.

Som i første halvleg var Coventry fortsat godt med i kamp, men holdet formåede ikke at få scoret. Emil Riis kom på banen for Preston efter 67 minutter.

Riis og Preston vandt kampen med 2-0, hvilket betyder, at de er nummer 11 i Championship.

Andetsteds spillede Mads Juel Andersen hele kampen fra Barnsley, som vandt på udebane mod Rotherham med 2-1. Derfor rykker holdet op som nummer 8 i tabellen. 

 


Af Theis Fischer Brandt
Mandag 8. marts