Luk

Riis og Iversen skal have ny træner

| Championship | 2 kommentarer

Infoboks

Preston - Sheffield United
Championship (18/01)
Oddset 2,85 3,25 2,50
bet365 2,80 3,30 2,50

Emil Riis, Daniel Iversen og resten af Preston-truppen skal have en ny mand ved roret, efter Frankie MacAvoy mandag har forladt trænerposten i Championship-klubben.

Championship-klubben Preston, der blandt andet har Emil Riis og Daniel Iversen på holdet, skal have en ny træner.

Mandag sagde klubben nemlig farvel til Frankie MacAvoy, der har svunget trænerstokken siden marts i år.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Frankie trådte til tidligere i år og hjalp os, oprindeligt i en midlertidig rolle. Hans første otte kampe i slutningen af sidste sæson var en kæmpe succes, men denne sæson har vi kæmpet med at være konsistente nok. Når alt kommer til alt, er det en resultatorienteret branche, og resultaterne har ikke mødt vores forventninger, og derfor laver vi denne ændring nu, skriver klubben på sin hjemmeside.

Klubben skriver yderligere, at den er taknemmelig for MacAvoys arbejdsomhed og ærlighed, og at klubben nu arbejder på at finde en ny træner hurtigst muligt.

Daniel Iversen og Emil Riis står noteret for henholdsvis 23 og 21 kampe i Championship i denne sæson. Riis har været varm denne sæson og står noteret for otte scoringer og tre assists i Championship.

Preston ligger på en 18.-plads i Championship med ni point ned til nedrykningsstregen. Holdets næste kamp er lørdag hjemme mod Barnsley.


Af Peder Carlsen
Mandag 17. januar