Luk

Riis og Preston triumferede i sidste sekund

| Championship | 0 kommentarer

Det så længe ud til at ende 0-0, men i kampens femte tillægsminut tog Preston alle tre point i udekampen mod Derby. Emil Riis fik en halv time på banen.

Den tidligere Randers-angriber Emil Riis startede på bænken, da Preston lørdag gæstede Derby i Championship, og herfra kunne han se en ganske dramatisk indledning.

Kampen var nemlig blot 20 minutter gammel, da Derby-angriberen Martyn Waghorn fik direkte rødt for en voldsom tackling på Alan Browne.

Preston kunne derfor se frem til at være i overtal i hele 70 minutter, men det skulle blive sværere end som så at knække Derby.

Gæsterne dominerede både skudstatistikken og var mest på bolden, men ind ville kuglen ikke, så efter en times spil blev Emil Riis sendt i aktion.

Trods et Preston-tryk så Derby ud til at køre et enkelt point i land, men det smuldrede bogstaveligt talt i sidste sekund, da Alan Browne i det 95. minut sikrede Preston en forløsende 1-0-sejr.

Andetsteds så Kristian Pedersen Birminghams 0-0-kamp mod Nottingham Forest fra bænken, mens Coventry og Stoke også endte uden scoringer.


Af Martin Schmidt
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts