LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ringkøbing-midt: Vi skal spille vores eget spil

| 2. Division | 0 kommentarer
Ringkøbing-midt: Vi skal spille vores eget spil
Foto: Henrik Olesen / Ringkøbing IF

Mandag indleder Ringkøbing IF deres kampagne i 2. divisions oprykningsspil mod Middelfart, som midtbanemand Mikkel Kjeldstrup indrømmer, at man ikke har det store kendskab til.

Mandag tager Middelfart imod Ringkøbing IF, når de to klubber skyder deres deltagelse i oprykningsspillet i 2. division i gang med et påskedagsmøde.

Middelfart vandt 2. divisions gruppe 2, mens Ringkøbing fik sneget sig med i den gode halvdel af gruppe 1, og mandagens udehold fra det vestjyske har, ifølge midtbanemanden Mikkel Kjeldstrup, ikke det store kendskab til mandagens modstander.

- Vi har selvfølgelig ikke så meget kendskab til Middelfart, da vi ikke har mødt dem tidligere i denne sæson. Derfor bliver vi jo bare nødt til at gå ud og spille vores eget spil. De vandt deres pulje, men hvis man kigger på pointene, er de ikke langt foran, så jeg tror, det bliver en meget lige kamp, siger Mikkel Kjeldstrup til klubbens hjemmeside.

Ringkøbing har langt op til pladserne, der udløser oprykning til 1. divison, og derfor understreger Kjeldstrup, at det nu handler om at få så meget med som muligt fra sæsonens resterende kampe.

- Jeg forventer selvfølgelig, at vi får skrabet så mange point sammen som muligt, så vi kan være med i den gode halvdel. På den måde har vi også noget at spille for, så det ikke bare bliver en masse kampe, som skal overstås, siger Ringkøbings midtbanemand.

Kampen mellem Middelfart og Ringkøbing fløjtes i gang mandag klokken 14.00.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 25. maj