Luk

Ringkøbing snupper venstreback i DS-klub

| 2. Division | 0 kommentarer
Ringkøbing snupper venstreback i DS-klub
Foto: Henrik Olesen / Ringkøbing IF

2. divisionsklubben Ringkøbing IF har skrevet en etårig kontrakt med venstrebacken Casper Petersen, der kommer fra Holstebro.

Ringkøbing IF henter forstærkning til forsvaret.

2. divisionklubben har sikret sig den 24-årige venstreback Casper Petersen, der kommer til klubben fra Holstebro Boldklub. Det skriver Ringkøbing på Twitter.

Venstrebacken har fået en kontrakt, der gælder til udgangen af 2019, og sportschef Jens Nielsen er glad for tilføjelsen.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at Casper har været på vores ønskeseddel igennem længere tid. Senest i sommer var det tæt på, men det er først nu, Casper er blevet afklaret med et skifte. Og respekt for det. Det fortæller jo noget om klubfølelse og ansvarlighed. Nu er det så lykkedes, og det er vi rigtig glade for, siger han.

Sportschefen forventer, at Casper Petersen kan blive en forstærkning med det samme.

- Casper er en offensivt spillende back med et godt venstreben. Han er en teknisk dygtig og gennembrudsstærk spiller, der ofte kommer med gode og præcise indlæg. Og med sine 24 år er han også en rutineret spiller, der har spillet på højt niveau i mange år, og vi er slet i tvivl om, at han vil være en forstærkning fra dag 1, siger Jens nielsen.

Ringkøbing overvintrer på sjettepladsen i 2. divisions gruppe 1.


Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 23. juli