Luk

Rishøj og Thisted færdige i pokalen

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer
Rishøj og Thisted færdige i pokalen

Både Rishøj og Thisted har færdigspillet sin rolle i pokalturneringen, efter 2. divisionsklubberne her til aften blev ofre for mindre pokalsensationer.

Der var godt gang i pokalbolden her til aften, hvor der landet rundt blev dystet om retten til at komme i anden runde af pokalturneringen. Den havde både Rishøj og Thisted garanteret håbet at deltage i, men det håb er slukket efter nederlag til lavererangerede modstandere.

Rishøj fik for alvor ørerne i maskinen på Smørum Park, hvor Ledøje-Smørum vandt ikke mindre end 4-1 over klubben fra 2. division Øst. Dermed er holdet fra Danmarksserien overraskende videre til anden runde af pokalturneringen.

Her er et andet hold fra Danmarksserien også repræsenteret, efter Lindholm sendte Thisted fra 2. division Vest ud i pokalmørket.

De to hold måtte hele vejen igennem både 90 minutter, forlænget og straffesparkskonkurrence, inden Lindholm til sidst kunne juble over sensationen. Thisted var ellers foran med 3-1 i den forlængede spilletid, hvor Lindholm blev endda reduceret til 10 mand, men alligevel gik det ikke forhåndsfavoritternes vej.

Udvalgte resultater fra 1. runde af Pokalturneringen:

Middelfart – Marienlyst 5-6 efter straffespark.
Morud IF – Kolding B 1-2.
Hedensted – Ringkøbing 1-4
Lindholm – Thisted 7-5 efter straffespark.
Ledøje-Smørum – Rishøj 4-1.
Skovshoved – Hvidovre 0-1.
Vojens BI - Næsby 0-1.
Holstebro - Kjellerup 0-1.


Af Niels O. Thinesen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 23. juli