Luk

Robert Skov imponerede da Hertha så rødt

| Bundesliga | 11 kommentarer

Infoboks

Hoffenheim - Hertha Berlin 2-0
Bundesliga
19' 1-0 Andrej Kramaric
36' 2-0 Sebastian Rudy
76' 2-0 Dedryck Boyata

Robert Skov var indblandet i begge Hoffenheims mål, da de slog Hertha Berlin med 2-0 i Bundesligaen. Her blev Dedryck Boyata desuden udvist efter en grim tackling.

Robert Skov viste sig flot frem i midtugen, da han blev noteret for en assist i Hoffenheims DFB Pokal-triumf, hvor Holstein Kiel blev slået med hele 5-1.

Fredag aften fik danskeren så chancen igen af cheftræner Sebastian Hoeness, da Hoffenheim hjemme på PreZero Arena tog imod Hertha Berlin i Bundesligaen, og endnu en gang ville Skov imponere.

Han startede inde for værterne, mens Jacob Bruun Larsen og Oliver Christensen måtte indlede opgøret på bænken for deres respektive mandskaber.

Hjemmeholdet var det bedste hold i starten af opgøret, hvor de allerede kunne have bragt sig i front efter fem minutter, da Angelo Stiller fik sendt et godt skud mod mål, som Alexander Schwolow dog havde godt styr på.

Skov havde også et godt forsøg fra distancen, men efter 19 minutter blev danskeren afgørende for hjemmeholdet.

Her splittede Hoffenheim Herthas defensiv ad med hæl og tå, inden bolden røg ud til Skov, som forsøgte sig med et skud inde i feltet. 

Danskerens skud blev dog blokeret, men han valgte efterfølgende at smide en bold på tværs af feltet, som dog blev afrettet.

Det var dog kun godt for Hoffenheim, da bolden endte for fødderne af Andrej Kramaric, som kunne sende den ind over stregen med en hård inderside, og så var værterne foran med 1-0.

Hertha Berlin var i store problemer fredag aften, og det kunne have set langt værre ud, hvis det ikke havde været for Schwolow inde på stregen. Han hev nemlig flere redninger frem, hvor han blandt andet afviste et hovedstød fra Skov, men efter 36 minutter gik den ikke længere.

Her var det endnu en gang Skov, som var i fokus, da han modtog bolden i venstre side og drev bolden ind i feltet, hvor han bankede den mod kassen.

Her smadrede han den ind på modsatte stolpe, hvor riposten dog endte hos Sebastian Rudy, og så var hjemmeholdet foran med 2-0, der også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg var den tidligere Silkeborg- og FC København-spiller ikke nær så dominerende, da Hoffenheims niveau faldt en smule.

De havde dog fortsat kampens største muligheder, hvor Ihlas Bebou var tæt på at udbygge føringen, men ud af ingenting formåede Hertha faktisk at få sendt bolden over stregen.

Efter 73 minutter fik Myziane Maolida nemlig sendt bolden ind i netmaskerne, men målet blev hurtigt underkendt grundet en offside, og få minutter senere blev nedturen total for hovedstadsklubben.

Her blev anfører Dedryck Boyata nemlig udvist med et direkte rødt kort efter en grim stempling på Stillers ankel, og så måtte gæsterne fra Berlin spille med en mand i undertal i resten af kampen.

Bruun Larsen fik også lov til at vise sig frem fredag aften, da han fik de sidste seks minutter på banen for Hoffenheim.

Kampen endte dog uden flere scoringer, og dermed kan Hoffenheim gå på weekend med en 2-0-sejr over Hertha Berlin i Bundesligaen, hvor Robert Skov imponerede for hjemmeholdet.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 22. januar