Luk

Robert Skov nyder tilværelsen i Hoffenheim

| Bundesliga | 5 kommentarer
Robert Skov nyder tilværelsen i Hoffenheim
Foto: Getty Images

Infoboks

Hertha Berlin - Hoffenheim
Bundesliga (26/10)
bet365 2,05 3,60 3,40
NordicBet 2,13 3,75 3,20
Oddset 2,10 3,75 3,15

Robert Skov er rigtig glad for sin første tid i Hoffenheim, hvor landsholdsspilleren føler, han udvikler sig som både fodboldspiller og menneske.

Efter en formidabel sæson i FC København, hvor han satte ny rekord for flest antal på mål en Superliga-sæson, skiftede Robert Skov i sommer til Bundesliga-klubben Hoffenheim.

Den 23-årige landsholdsspiller er faldet godt til i det tyske og er rigtig glad for valget af ny klub.

- Det har været rigtig spændende og en god tid, hvor der været en masse positive ting, men selvfølgelig også udfordringer. Der er mange ting, man ikke kender til på forhånd, men alt i alt er jeg super tilfreds og har det rigtig godt i klubben.

- Hoffenheim er en fantastisk klub, hvor der er rigtig mange gode mennesker. Vi har et rigtig godt hold og en træner, der gerne vil spille meget med bolden, siger Robert Skov til bold.dk og tilføjer:

- Folk er både gode boldspillere, men de har også den tyske power, så det er en god kombination. Det er et spændende hold, som jeg nyder at være en del af.

Hvordan har det været at gå fra at være topscorer i Superligaen til at starte lidt forfra i Hoffenheim?

- Det har været fint. Jeg ønsker at udvikle mig så meget som muligt som spiller, og for mig handler det ikke om at have stjernestatus eller sådan noget.

- Jeg tog af sted for at blive en bedre fodboldspiller og blive klogere på mig selv, og det bliver jeg hver dag, siger Skov.

Robert Skov har spillet seks kampe i Bundesligaen – heraf tre som venstreback – og det er hidtil blevet til to oplæg fra danskeren.


Af Martin Schmidt
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober