Luk

Robert Skov skiftet ind i Hoffenheim-succes

| Europa League | 0 kommentarer

Robert Skov spillede anden halvleg, da Hoffenheim tog fjerde sejr på stribe og sikrede en billet til knockout-fasen i Europa League med en 2-0-sejr over Slovan Liberec.

Hoffenheim var uden både Robert Skov og Jacob Bruun Larsen i startopstillingen, da Bundesliga-holdet skulle forsøge at sikre sig kvalifikation til knockout-fasen på udebane mod Slovan Liberec.

Skov var med på bænken efter at have siddet ude med coronavirus, mens Jacob Bruun Larsen var ude – han har også været smittet med coronavirus.

Hoffenheim havde inden kampen gjort rent bord i turneringen med tre af tre mulige sejre, men torsdag fik tyskerne ikke nogen nem start, og trods to muligheder sent i første halvleg, holdt Slovan Liberec sine gæster på nul mål.

Fra anden halvlegs start var Robert Skov på banen i stedet for Ryan Sessegnon, og som kampen skred frem kunne han begynde at fejre sejren med sine holdkammerater.

Efter 77 minutter sendte Christoph Baumgartner nemlig Hoffenheim foran med lidt af en tøffer, men Liberecs keeper fejlede i sit indgreb og lykkedes ikke med at holde bolden ude af mål.

Værre blev det for Liberec til sidst, da Kamso Mara i en uhyre klodset aktion havde hånd på bolden, og så kunne Andrej Kramaric sparke kampens sidste scoring i mål til 2-0.

Dermed snuppede Hoffenheim billetten til knockout-fasen, mens Liberec fortsat er på tre point.

Det er tre bedre end Gent, som tabte for fjerde gang i EL-gruppespillet, da belgierne på hjemmebane tabte 0-2 til Røde Stjerne, som har seks point ned til Liberec på tredjepladsen i gruppen.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar