Luk

Robin Olsen med assist: Det gav gåsehud

| VM | 0 kommentarer

Infoboks

Sverige - Grækenland 2-0
VM Kvalifikation UEFA Gruppe B
59' 1-0 Emil Forsberg
69' 2-0 Alexander Isak
86' 2-0 Pantelis Hatzidiakos

Robin Olsen fik sin første assist i karrieren, da Sverige vandt med 2-0 over Grækenland tirsdag aften på Friends Arena. Han forklarer, at det gav gåsehud.

Sverige vandt tirsdag aften med 2-0 i VM-kvalifikationsgruppe B over gæsterne fra Grækenland.

De svenske mål kom fra fødderne af Emil Forsberg og Alexander Isak, men ved Isaks mål var der en helt særlig mand i oplæggerens rolle – nemlig den svenske målvogter, Robin Olsen, som fik sin første assist, forklarer han efter kampen til C More.

- Det var min første assist. Det var lidt nervepirrende, da Alex begyndte at drible, men da den gik ind – min første assist i karrieren på Friends Arena foran 47.000 tilskuere, det gav gåsehud, siger Olsen.

- Når du gør det til 2-0, vil du bare have det til at slutte. Vi kan nyde det her nu.

Den tidligere FC København-målmand var efterfølgende også godt tilfreds med sin holdkammerat i angrebet, som har fået to mål i de seneste to kampe for Sverige med målet tirsdag aften.

- Alex har vist, hvor meget han betyder for os. Den fyr, den alder, at se ham blive bedre og bedre. Han er en fantastisk spiller, og han kan blive så god som muligt, udtaler Olsen om holdkammeraten.

Ovenpå sejren mod Grækenland ligner det et parløb mellem Sverige og Spanien om at kvalificere sig direkte til VM i Qatar 2022 i Gruppe B.

Sverige fører gruppen efter sejren med 15 point mod Spaniens 13. I november mødes de i sidste kvalifikationskamp i Spanien. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober