LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Robinho holdt liv i Basaksehirs gulddrømme

| Super Lig | 1 kommentar
Robinho holdt liv i Basaksehirs gulddrømme
Foto: Getty Images

Kæmpe guldbrag venter i Tyrkiet, efter at Basaksehir overkom en 1-0-føring til Ankaragucu og vandt 2-1 i Superlig.

For en måned siden så det bestemt ud til, at Istanbul Basaksehir ville tage det første tyrkiske mesterskab i klubbens historie.

Siden er det kun blevet til to point i fire kampe i Superlig, og dermed har Galatasaray med en stime på 18 kampe uden nederlag overhalet lokalrivalerne.

Galatasaray var således tre point foran i tabellen, da Basaksehir søndag spillede den hjemmekamp mod Ankaragucu, som de havde i hånden.

Og formkrisen, gummibenene, fortsatte for Basaksehir, som efter 17 minutter kom bagud 1-0, da Tyler Boyd i en kontra trak ind i feltet fra højre kanten og kanonerede bolden ned i det korte hjørne uden chance for Mert Gunok i hjemmeholdets mål.

Basaksehir havde intet mindre end 70 procents boldbesiddelse, og masser af muligheder for at spille bolden det sidste stykke ind over stregen, men nerverne spillede tilsyneladende hjemmeholdet et puds, for ind ville bolden ikke.

Ikke før det 47. minut, da Riad Bajic blev spillet fri på kanten af offside og helt inde under mål styrede en flad aflevering i mål med indersiden af den ene hæl til 1-1.

Med godt en time spillet satte Robinho en ripost i nettet fra spids vinkel, og så var Basaksehir tilbage i kampen om mesterskabet.

Det endte 2-1 til Basaksehir, som dermed er tilbage på pointlighed med Galatasaray. Galatasaray har dog en noget bedre målscore, så næste weekends kamp mellem de to titelrivaler kan meget vel afgøre, hvor guldet havner.

I bunden af rækken måtte den tidligere AGF- og SønderjyskE-forsvarer Pierre Kanstrup i kamp for Erzurum inkassere et nederlag på 3-1 i udekampen mod Malatyaspor.

Nederlaget betyder, at Erzurum har to point op til redning i Superlig, hvor holdet ligger næstsidst med to spillerunder tilbage. 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

1 kommentar

gala95 20:21          
Er at finde på stadion næste søndag, så den har vi bare med at tage ffs!
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj