Luk

Rodgers: Vigtig indsats efter Liverpool-møde

| Europa League | 1 kommentar

Infoboks

Braga - Leicester 3-3
Europa League Gruppe G
4' 1-0 Al Musrati
9' 1-1 Harvey Barnes
24' 2-1 Paulinho
79' 2-2 Luke Thomas
90' 3-2 Fransergio
90' 3-3 Jamie Vardy

Brendan Rodgers og Leicester City kvalificerede sig torsdag til knockout-fasen i Europa League med 3-3 mod Braga. Rodgers var tilfreds med præstationen, som kom på et godt tidspunkt.

Leicester spillede torsdag aften 3-3 med portugisiske Braga i Europa League og kvalificerede sig til næste fase i turneringen, efter manager Brendan Rodgers og co. tabte til 0-3 til Liverpool i weekenden.

Rodgers' tropper hentede point mod Braga efter at have været bagud tre gange, og den præstation var vigtig ovenpå weekendens skuffelse, mener Rodgers, som glæder sig over karakteren på holdet.

- Det siger alt – de (Leicester-spillerne, red.) er aldrig overvundet – og det er det, der er vigtigt. Det er vigtigt for os at komme ovenpå og præstere godt igen efter et skuffende resultat mod Liverpool, siger Rodgers til Leicester TV og fortsætter:

- Der var en smule tømmermænd fra Liverpool-kampen i første halvleg mod Braga, og selvfølgelig er jeg nødt til at foretage ændringer på holdet for at styre fysikken på holdet. Vores udfordring i anden halvleg var at komme tilbage og ikke at tabe kampen.

Rodgers var godt tilfreds med spillet særligt i anden halvleg, og nu vil han gå efter at vinde gruppen, hvor AEK Athen og Zorya er de to resterende hold.

Leicester fører gruppen med tre point ned til Braga.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 28. januar
Onsdag 27. januar