Luk

Rodriguez om fremtiden: Må se hvad der sker

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Everton - Norwich
Premier League (25/09)
Oddset 1,65 3,90 5,30
bet365 1,61 3,80 5,75

Evertons James Rodriguez ved endnu ikke, om han bliver i Everton, eller om han skifter til en anden klub denne sommer, fortæller han.

Everton har fået ny cheftræner denne sommer, da spanske Rafael Benitez har overtaget trænersædet, efter Carlo Ancelotti skiftede til Real Madrid.

Med den nye træner kommer der også forandringer i spillertruppen, og én af de spillere, som lige nu afventer et svar på, om han har en fremtid i klubben, er colombianeren James Rodriguez.

For den 30-årige offensivspiller har godt nok kontrakt med Everton i endnu en sæson, men meldingerne fra Benitez har ikke givet et klart svar på, om han ser en fremtid i klubben for colombianeren.

Heller ikke James Rodriguez selv har et klart svar på, hvor han skal spille fremover.

- Folk spørger mig ofte, hvor jeg skal spille. Jeg ved det ikke, og det er sandheden.

- Lige nu er det et meget kompliceret spørgsmål, men vi må se, hvad der sker, siger James Rodriguez ifølge Sport Italia og afviser, at han skal med Carlo Ancelotti til Real Madrid:

- I fodbold, såvel som i livet, ved vi ingenting. Men jeg tror ikke, jeg skal tilbage til Madrid med Ancelotti. Det er et afsluttet kapitel, og det kommer ikke til at ske igen.

Everton indleder den nye Premier League-sæson 14. august med en hjemmekamp mod Southampton.


Af Krister Olsen
Fredag 24. september