Luk

Røde Stjerne-stopper: FCK undervurderede os

| Champions League | 48 kommentarer
Graulund og KEP med hvert deres bud: 'Han er Superligaens bedste angriber'
SÅ glad var Ståle efter sen FCK-sejr – Se og hør jubel-brølet her
Emil Riis gør det igen: Skubber bolden forbi FCK'er med hånden - men brænder på det skammeligste
Efter hav af brændte chancer: Wind fremprovokerer selvmål mod Randers - se det hele her
Elkjær om FCK-exit: De er selv skyld i det - der er ingen undskyldninger
Røde Stjerne-stopper: FCK undervurderede os
Foto: Getty Images

Infoboks

Young Boys - Røde Stjerne
Champions League Kvalifikation (21/08)
bet365 1,80 3,50 4,50
NordicBet 1,81 3,65 4,60
Oddset 1,77 3,60 4,40

FC København undervurderede Røde Stjerne og vidste ikke, hvem serberne var, mener midterforsvareren Milos Degenek.

Røde Stjerne-forsvarer Milos Degenek mente efter 1-1-kampen i Beograd, at FC København-spillerne havde kigget hånligt og provokeret de serbiske spillere.

Derfor var glæden endnu større hos forsvarsspilleren efter tirsdagens triumf, og han sender lidt af en stikpille af sted til FCK og deres fans.

- De undervurderede os. Den, der ler sidst, ler bedst, som jeg sagde i sidste uge, og det viste sig at være rigtigt, siger Degenek til klubbens hjemmeside.

- De vidste ikke, hvem vi var, og kendte ikke til vores livshistorie. Vores skæbner er ikke som deres – vi har været gennem krig og bomber. Vi vidste hele tiden, at det var nødvendigt at vise, hvem og hvad vi er.

- Tak til fansene for at komme i så stort et antal. De larmede mere end modstanderens 25.000, lyder det fra Degenek.

Milos Degenek tørner ud for det australske landshold, men har på ungdomsniveau spillet for Serbien.


Af Sara Margren

48 kommentarer

Tropico 08:20          
Det tror jeg vel er det sidste, de gjorde. De skabte vel én chance igår? FCK havde læst dem fuldstændig offensivt udover da Nelsson slipper markeringen ved målet.
Jubas 08:27          
Synes han lyder ganske uintelligent at høre på ham Degenek, jeg er helt overbevist om at FCK ikke undervurderede dem.

Lad os da bare sige at det er fordi de har været igennem krig og bomber at de vinder straffesparkskonkurrencen, de var jo totalt kyniske på deres spark - eller noget.
Top1206 08:29          
Typisk kommentar. Hvis han har så stort hjerte for Serbien, hvorfor stiller han op for Australien...? Jeg bliver aldrig fan at den attitude - Marin var til grin, når han kastede sig til jorden - desværre havde han også mindst en god aktion ... øv FCK ramte sgu ikke niveauet, der skulle til. Ærgerligt at vi ikke er skarpere på dagen.
Snigskytten 08:31          
I så fald læser FCK alles offensiv i Europa, Tropico. FCK´s gameplan i Europa er at stå defensivt, og sende kontra bolde afsted...
Redondo69 08:32          
Og så har de også kæmpet i mod civile mennesker som dem i Srebrenica. Degenek er vist heller ikke selv klar over Serbiens "stolte" historie, men nu kommer han jo også fra Australien. Det bedste ville nok være, hvis han holdte sig væk fra interviews i fremtiden.
rfcguld 08:32          
Men det er da ikke forkert at sige, at røde stjerne var bedst over to kampe. De bliver snydt for et klokkeklart straffe i første minut, hvor FCK fik et mere tvivlsomt i Beograd. Når det så er sagt, er det da super træls for dansk fodbold, at FCK tabte samlet!! Håber de trods alt kommer videre til euro league gruppespillet!
supersantos 08:39          
Et fucking svin. Men til sidst har han ret. Jeg sad ved siden af nogle FCK fans som kendetegner DK bedre. Den handlede mere om at drikke øl, feste og have lækkert hår. Ikke liv og død.....
Mandag 19. august
Søndag 18. august