Luk

Røde Stjerne-stopper vil hævne hånlige blikke

| Champions League | 22 kommentarer
- Han skal lægge den der tabermentalitet fra sig
Bendtner som afløser for skadet N'Doye? Graulund skiller sig ud fra Superliga Uden Filter-panelet
SÅ glad var Ståle efter sen FCK-sejr – Se og hør jubel-brølet her
Emil Riis gør det igen: Skubber bolden forbi FCK'er med hånden - men brænder på det skammeligste
Efter hav af brændte chancer: Wind fremprovokerer selvmål mod Randers - se det hele her
Røde Stjerne-stopper vil hævne hånlige blikke
Foto: Getty Images

Infoboks

Røde Stjerne - Young Boys
Champions League Kvalifikation (27/08)
bet365 2,20 3,50 3,10
NordicBet 2,25 3,55 3,15
Oddset 2,20 3,45 3,10

Røde Stjerne-stopperen Milos Degenek vil have en trodsreaktion og grine sidst, da han efter 1-1-kampen i Beograd følte, at FCK-spillerne kiggede hånligt mod Degenek og holdkammeraterne.

FCK fik i sidste uge et pænt resultat med fra Beograd, da Jonas Winds flotte straffesparksscoring udlignede til 1-1, som blev kampens resultat.

Det vil Røde Stjerne-spilleren Milos Degenek meget gerne hævne tirsdag aften i Parken, for han mener, at FCK-spillerne viste hånende adfærd efter 1-1-kampen.

- Jeg vil ikke kommentere dommerens beslutninger. Jeg er bare ked af, at deres spillere kiggede så hånligt på os efter kampen. 

- Derfor vil jeg gerne have, vi laver en trodsreaktion og bliver dem, der kan grine sidst, siger Degenek til Røde Stjernes hjemmeside og fortsætter om kampen.

- Jeg forventer, at kampen i København vil være meget lignende den i Beograd. Vi har lavet en grundig analyse og har set deres kampe.

- Jeg forventer et fyldt stadion, god atmosfære og høj kvalitet i kampen. Vi er nødt til at score, være smarte og omhyggelige.

Kampen sparkes op i Telia Parken klokken 20:00. FCK har meldt ud, at der er over 30.000 solgte billetter til opgøret.


Af Jonas Dalgård

22 kommentarer

SAaB 15:02          
Jeg forventer, at kampen i København vil være meget lignende den i Beograd. Vi har lavet en grundig analyse og har set deres kampe
Det tror jeg ikke han skal forvente. Er sikker på at FCK sætter sig tungt på kampen.
NS1995 15:10          
Hånelige blikke.... ej nu må det stoppe, hvad er han for en.. Er sikker på samtlige Røde Stjerne fans samt spillere kiggede mega sødt og ikke en snært håneligt da FCK kom bagud...
rolignu 15:10          
Den hånelige og nedgørende tone kendetegner desværre FCK og deres tilhængere for tit. Men mon ikke han bare stadig er lidt bitter over Wind´s elegante panenka :D
Risom1234 15:13          
Hvad er et hånligt blik overhovedet?
NS1995 15:19          
Den titel har de fået ja, men det ikke altid sandt. Jovist de dominerer dansk fodbold de sidste mange år, så det er vel med rette.
Internazionale4everr!!! 15:22          
Ja, FCK har i dansk fodbold et ry for at være til den arrogante side, men jeg har svært ved at forestille mig, at de har været det på Røde Stjernes hjemmebane - tværtimod.
Og er det bare mig, som tænker, at det ofte er sådan en tankegang, der ligger bag en forsvarsspiller, som ender med at få rødt kort? Jeg forestiller mig ham her som Stig Tøfting, hvis Tøfting iøvrigt også var en tudeprins.

For helt ærligt: Hvis man spiller uafgjort på hjemmebane, og derefter føler, at den måde modstanderen kigger på en er hånlig, så er man vel ikke i balance som fodboldspiller. Så er man i udgangspunktet for nem at provokere, og tager professionelle ting, som små signalger på en fodboldbane, personligt, og er i høj risiko for at gøre noget hasarderet i ren overtænding.
Jolsen 15:22          
"Og så rækkede de oven i købet tunge og tyrede bolden"
Fnis..
Søndag 25. august