Luk

Røde Stjerne undskylder til Zlatan for tilråb

| Europa League | 9 kommentarer

Infoboks

Bologna - AC Milan
Serie A (23/10)
Oddset 3,25 3,45 2,20
bet365 3,60 3,50 2,05

Den serbiske storklub har måttet undskylde til Zlatan Ibrahimovic efter AC Milans besøg i Beograd torsdag, da en fan råbte fornærmelser mod svenskeren.

Torsdagens 2-2 opgør mellem Røde Stjerne og AC Milan var en succes for serberne, der havde hjemmebane i kampen, men oplevelsen fik et sløjt efterspil.

For undervejs i kampen havde et kamera fanget en fan råbe fornærmelser af racistisk karakter, og det undskylder klubben nu.

Det skriver ESPN og Goal.

- Røde Stjerne fordømmer kraftigt de grove tilråb mod Zlatan Ibrahimovic i Europa League-kampen mod Milan. 

- Klubben gjorde alt i dens magt for at organisere kampen på et højt niveau, og vi vil ikke tillade et primitivt individ at plette Serbiens traditionelle gæstfrihed, skriver klubben i en meddelelse og skriver, at man vil gøre, hvad man kan for at finde den skyldige og forfølge ham retsligt.

- Røde Stjerne undskylder igen dybfølt til Zlatan Ibrahimovic, og vi understreger, at klubben ikke har nogen tolerance overfor lignende tilråb i fremtiden.

De to klubber mødes i et returopgør i næste uge.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

CopenhagenNoice 13:30          
Serbiens traditionelle gæstfrihed..

Hvad mon der blev råbt?
Hajduk Split! 13:58          
"Balija" - nedværdigende ord man bruger på balkan, om en person med muslimsk baggrund. Zlatan´s far er bosnisk muslim, mens moren er af katolsk (kroatisk) afstamning.
Desværre er racisme og hooliganisme stadigvæk meget udbredt på balkan, især kroatiske og serbiske storklubber. Man kan håbe på en bedre fremtid.
Snigskytten 13:59          
Forstår du ikk sætningen ? De refererer til at en person ikke skal ødelægge den alm gæstfrihed som Serbien står for. Så der nok ik råbt.: velkommen til Zlatan.
bruger 156872 14:37          
Serbien er gæstfrie . Ha ha dagens joke
CopenhagenNoice 16:01          
@snigskytten: styr din nedladende tone.
For det første har jeg været i Serbien. Der er masser af flinke mennesker..når du som jeg ikke er homoseksuel eller af afrikansk, jødisk, muslimsk, kroatisk etc -afstamning. Derfor min indledende, let ironiske sætning. Derefter spørger jeg til hvad der mon er blevet råbt, dertil svarer Hajduk mig helt fint (og tak for det)
Forstår DU det nu?
Summer_of_George 16:24          
Jeg er Kroater og har aldrig haft et problem mens jeg har været i Serbien... de var ikke mindre gæstfri eller mere ondskabsfuld mod mig end det jeg har oplevet i Danmark... så deeeeet....
Slettet(552050210607) 16:50          
SummerofGeorge...der er nok henvist til racisme mod andre nationer som eks albaner, kosovo og bosnier...altså især den muslimske del af balkan.
At de hader den kristne del bunder nok ud i Milosovic og hans bande gerninger i det gamle jugoslavien.
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober