Luk

Rødt blev dyrt: West Ham smadrede Leicester

| Premier League | 17 kommentarer

Infoboks

West Ham - Leicester 4-1
Premier League
26' 1-0 Pablo Fornals
40' 1-0 Ayoze Pérez
56' 2-0 Said Benrahma
69' 2-1 Youri Tielemans
80' 3-1 Michail Antonio
84' 4-1 Michail Antonio

West Ham smadrede mandag Leicester med 4-1, efter Ayoze Perez blev udvist efter 40 minutter. Michail Antonio slog West Ham-rekorden for flest Premier League-mål.

Mandag aften var Kasper Schmeichel i buret for Leicester, der gæstede West Ham i Premier League.

I første runde havde aftenens værter vundet 4-2 over Newcastle, mens Leicester også havde indledt med tre point over Wolverhampton.

Derfor to hold i medvind, men det virkede til, at David Moyes' tropper mandag havde det største sejl på, for værterne kom særdeles godt fra land.

Efter en god start på kampen, hvor Leicester blev holdt godt fra fadet, så var det Pablo Fornals, der kunne bringe West Ham på 1-0 efter et indlæg, som han kom først på.

Kort efter bød Leicester sig så til for første gang, da Ricardo Pereira kom fri i feltet, men han sparkede forbi kassen.

Efter 40 minutter blev betingelserne umådeligt svære for Leicester, da Ayoze Perez så rødt kort for en tackling – det røde kort blev dog først givet efter et VAR-gennemsyn, som Michael Oliver altså brugte til at omstøde dommen.

Kort inden pausen var Michail Antonio tæt på at øge til 2-0, men Kasper Schmeichel og co. slap med skrækken.

Efter pausen stod der West Ham på det meste, og det var til at se, at værterne var i overtal.

Tomas Soucek og Antonio bød sig til tidligt, og efter 56 minutter slog West Ham til, da Leicester begik en stor fejl.

Det var midtstopperen Caglar Soyuncu, der blev presset i den ene side. Herfra ville han spille bolden tilbage til Schmeichel, men tyrkeren opfangede ikke, at Antonio pressede Schmeichel, og så havnede bolden hos West Ham-angriberen

Han viste stort overblik og spillede bolden på tværs til Said Benrahma, der øgede sikkert til 2-0.

Men Leicester lagde sig ikke, og efter 69 minutter fik gæsterne endda reduceret trods undertallet. Det var Youri Tielemans, der ad to omgange forsøgte sig, og anden gang var lykkens gang fra en position tæt under mål. 2-1 til West Ham.

Det skulle dog ikke blive til mere end det, for med ti minutter igen slog Antonio til, da han på strålende vis fik bolden tæt på mål og vendte rundt med en mand i ryggen.

Uden problemer sendte han bolden forbi Schmeichel til 3-1, og scoringen skabte stor jubel, for det var Antonios 49. i Premier League, hvilket er nok til at passere Paolo Di Canios 48 mål.

Bedre blev det for Antonio, som i det 84. minut også øgede til slutresultatet 4-1, da et indlæg blev sendt ind i feltet, hvor angriberen tog en flot berøring, inden han prikkede den i kassen.


Af Jonas Dalgård

17 kommentarer

pibbles|FCBayern 22:57          
Jeg håber for Rodgers at han holder Perez langt væk fra holdet. Manden er en omvandrende katastrofe.
Miraaa123 22:58          
Hvad snakker du om?? Han scorede et hattrick for 2 år siden! ;)
Ghost of boleyn 23:00          
Sådan!!! Nr. 1 med kun 36 kampe igen... Den er stensikker
Søløven 23:04          
Så fedt ovenpå, at høre og læse om, hvordan WH spillede over evne sidste år og at Leicester er guds gave til PrL. Tre sejre i streg og 10 mål mod dem
AaBager 06:52          
Leicester var snublende tæt på CL, det var WH ikke. Så synes da de fortjener den ros de får.
Mike Ashley 07:09          
Så fedt ovenpå, at høre og læse om, hvordan WH spillede over evne sidste år og at Leicester er guds gave til PrL. Tre sejre i streg og 10 mål mod dem
Det er vel set för, at et hold har overtaget indbydes mod et andet og mere successfuldt hold. Önsker al den success jeg kan for West Ham, men kan ikke forstå overstående og hvorfor man lige skal have en beef mod Leicester.

Det ewr vel lidt en gave til fodbolden, at en klub med deres budget har väre lige ved og nästen i forbindelse med CL pladserne de seneste säsoner. Lad os håbe både Leicester og West Ham giver konkurrence mod de sädvanlige deroppe i denne säson.
Martin Jørgensen-stavblenderen 07:25          
Nogen der ved hvorfor der blev buhet af Schmeichel i går?
Mandag 17. januar