Luk

Rødt for B-hold: Real-kant misser El Clasico

| La Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Real Madrids brasilianske offensivspiller, Rodrygo, misser næste uge El Clasico, efter han søndag blev udvist for reserveholdet. 

Rodrygo har efter en god start på sæsonen haft svært ved at bide sig fast i Zinedine Zidanes startopstilling i det nye år. 

Derfor var han søndag eftermiddag at finde i startopstillingen hos Castilla-mandskabet, der er Real Madrids reservehold. Her blev det til en 2-0-sejr over San Sebastian Reyes. 

Rodrygo spillede en god kamp for Castilla, hvor han var kreatøren bag føringsmålet, mens hans selv leverede 2-0-scoringen efter en fremragende solotur fra midten af banen. 

Men netop den scoring skulle blive dyr for Rodrygo, der som en del af sin fejring jublede lige op i ansigtet på San Sebastian-keeperen. Det kostede den 19-årige brasilianer et gult kort, og da han allerede havde modtaget en advarsel tidligere i kampen, blev det vekslet til en udvisning. 

En udvisning giver som bekendt karantæne, og den vil gælde i alle spanske turneringer. Real Madrids førstehold møder søndag Barcelona, og her vil Rodrygo altså være i karantæne efter udvisningen. 


Af Andreas Roesen
Tirsdag 31. marts