Luk

Rødt kort til Vidal hjalp Real Madrid til sejr

| Champions League | 30 kommentarer

Infoboks

Inter - Real Madrid 0-2
Champions League gruppe B
7' 0-1 Eden Hazard
33' 0-1 Arturo Vidal
59' 0-2 Achraf Hakimi

Arturo Vidal brokkede sig til et tidligt rødt kort, og så kunne Real Madrid køre en 2-0-sejr hjem på udebane i Champions League.

Inter havde endnu engang placeret Christian Eriksen på bænken, da den italienske klub tog imod Real Madrid i Champions Leagues Gruppe B.

Begge hold havde hårdt brug for en sejr, da de lå nummer tre og fire i gruppen før kampen - Inter som 4'er med to point og Real som 3'er med fire point.

Vinderen af kampen kunne overhale Shakhtar og indtage gruppens andenplads, da ukrainerne tidligere på aftenens tabte til et suverænt Gladbach-hold.

Real Madrid startede bedst, da Nacho kom fri i feltet. Før spanieren kunne sende en afslutning afsted, blev han ifølge dommeren hægtet af Nicolo Barella, og så fik gæsterne straffespark.

Det tog Eden Hazard sig af, og det gjorde belgieren sikkert med en inderside i højre side af målet. 1-0 til Real Madrid.

Efter lidt over en halv times spil mente Arturo Vidal, at han skulle have straffespark, da Raphael Varane ifølge chileneren spændte ben for ham i feltet.

Det mente dommeren dog ikke, og så blev Vidal så rasende, at han brokkede sig til et gult kort. Da han fik det, blev han endnu mere rasende og brokkede sig til endnu et, og så blev han på utroligt idiotisk vist sendt i bad.

Det gjorde det ikke nemmere for Inter, der havde det svært i resten af første halvleg. Der blev godt ikke scoret mere, og derfor stod til 1-0 til gæsterne ved pausen.

I pausen skiftede Antonio Conte ud for at stabilisere tingene, men det var alligevel Real Madrid, der sad på kampen i anden halvleg.

Efter en times spil blev de belønnet for overtaget.

Lucas Vasquez kom til baglinjen og slog bolden ind bagerst i feltet, hvor unge Rodrygo kom stormende og flugtede bolden i nettet til 2-0.

Inters ti mand formåede aldrig at lægge det store pres på Real Madrid, som derfor sikkert kunne køre en vigtig sejr hjem.

Med de tre point rykker Real Madrid forbi Shakhtar i gruppen og indtager andenpladsen, mens Inter fortsat er sidst med to point.


Af Jonas Nielsen

30 kommentarer

Sims91 22:54          
Fremragende præstation. Klasseforskel både før og efter det røde kort. Hele back-kæden med en stor aften. Nacho og i særdeleshed Varane lukker fuldstændigt ned for Lukaku og Carvajal og Mendy spiller bare en storartet kamp.

Marianos arbejdsiver og Lucas´ grundighed skal også fremhæves.

Det kræver minimum uafgjort i de sidste to kampe for avancement. Det er absolut minimum.
Kemosabe-Kowl 22:57          
Stærk kamp af Real.
Mr Enrich 22:57          
Vidal ramt af karma, efter hans usmagelige grin efter at have provokeret et rødt kort til Immobile i Serie A.
ligaes 22:58          
Fremragende indsats af Nacho. Hvem mangler Ramos?
Spøg til side. God arbejdsindsats af Lucas, men han laver godt nok også mange fejl.
Godkendt indsats overordnet set.
no name 22:59          
Conte må snart have opbrugt sin kredit. Pinligt at man kun har 2 point efter 4 kampe.
JallaKongen 23:02          
Shit hvor er Inter bare en joke i Europa.
Team US Postal 23:03          
Sjovt dog at to utrolig ens situationer bliver bedømt forskelligt. Det ene straffespark giver, ja, straffespark til Real og det andet, hvor der vel hvis noget var mere kontakt ikke giver straffe og derefter udløser to (dumme) gule kort.

Det er jo umuligt for VAR at tilbagekalde situationen, selv hvis VAR-vognen syntes, at der var straffe. For skulle Vidal så ikke have haft to gule for noget, han jo ikke ville have brokket sig over?

Når det er sagt, er Inter altså ikke et særligt charmerende hold under Conte.
Tirsdag 19. januar