LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Rømer: OB-tiden blev aldrig som forventet

| Superligaen | 1 kommentar
Rømer: OB-tiden blev aldrig som forventet
Foto: Getty Images

Infoboks

Vendsyssel - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (26/04)
bet365 4,20 2,25 2,60
NordicBet 3,95 2,27 2,85
Oddset 3,85 2,20 2,80

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
André Rømer tog i dag skiftet fra OB til Randers, og defensivspilleren erkender, at tiden hos fynboerne aldrig nåede de højder han havde håbet på rent spillemæssigt.

OB meddelte tidligere på dagen, at midtbanespilleren André Rømer fortsætter karrieren i Randers, hvor han har underskrevet en treårig aftale.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller fortæller i et afskedsinterview på fynboernes hjemmeside, at OB-tiden aldrig blev som han havde håbet på, selvom han uden for banen har nydt opholdet i Odense.

- Hverken for OB eller for mig personligt blev samarbejdet den succes, vi havde håbet på. Derfor tænker jeg også, at det er bedst for alle parter, at jeg kommer videre.

- På trods af manglen på spilletid har jeg været rigtig glad for min tid i OB, for klubben og folk i og omkring klubben. Både jeg selv og min familie har været glad for at være i Odense, men jeg skiftede til OB for at få mere spilletid, og sådan endte det ikke.

- Derfor ser jeg også frem mod de nye muligheder, jeg får i Randers, og jeg tænker at det er en god løsning for alle, siger defensivspilleren til OB's hjemmeside.

André Rømer nåede blot 12 kampe i tiden hos fynboerne.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

1 kommentar

goooooool 12:29          
Held og lykke til Rømer. Han fik aldrig de store chancer for at vise sit værd i OB, men trods alt sympatiske udtalelser fra Rømer om tiden i OB. Håber han får succes i Randers.
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april