Luk

Rønnow: Føler mig ikke som en reservekeeper

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Bielefeld - Eintracht Frankfurt
Bundesliga (23/01)
Oddset 4,20 3,80 1,82
bet365 4,33 3,75 1,80

Frederik Rønnow oplevede i Frankfurt, hvor opslidende det kan være at være reserve. Jeg føler mig ikke som andenmålmand, siger danskeren.

Efter tre år i Brøndby tog Frederik Rønnow i 2018 skridtet udenlands til Frankfurt, men opholdet i Bundesliga-klubben blev aldrig den store succes.

21 kampe på 27 måneder blev det til i Frankfurt, og han fortæller til Ritzau, at det ikke var let at sidde så meget på bænken.

- Det kan godt være opslidende at være reserve, og jeg føler mig ikke som en andenmålmand. Det var jo ikke min intention, at jeg tog til Tyskland for at sidde på bænken, men en uheldig omstændighed gjorde, at det blev sådan.

- Grunden til, at jeg er her på landsholdet, og at jeg fik mulighed for at skifte til en så stor klub som Schalke, er, at jeg har gjort mange ting rigtigt, selv om jeg ikke har spillet så meget. Det er jeg glad for, siger Rønnow ifølge Ritzau.

Frederik Rønnow skiftede i sommerens transfervindue til Schalke 04 på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen, og her har han hidtil fået en fin start med mange spilminutter.

Han fik i søndags sin ottende landskamp på cv'et, da han afløste en groggy Kasper Schmeichel i pausen af landskampen mod Island.


Af Martin Schmidt
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar