Luk

Rønnow lukkede bittert Liege-mål ind til sidst

| Europa League | 0 kommentarer

Frederik Rønnow og Eintracht Frankfurt led et bittert 2-1-nederlag i slutminutterne af kampen mod Standard Liege i Europa League.

Eintracht Frankfurt lå lunt i svinget på andenpladsen efter Arsenal i Europa Leagues gruppe F, da de torsdag aften var en tur i Belgien for at møde Standard Liege, som lå tre point efter dem på tredjepladsen.

Med Frederik Rønnow på kassen kom tyskerne ud og satte sig på spillet, som dog også bølgede så tilpas meget frem og tilbage, at der blev skabt gode muligheder i begge ender.

Holdene gik dog til pausen med 0-0, men kort tid inde i anden halvleg slog hjemmeholdet til.

Et hjørnespark blev forlænget mod bagerste stolpe, hvor Zinho Vanheusden let kunne heade 1-0 ind bag en chanceløs Rønnow.

Frankfurt slog hurtigt tilbage. Ti minutter efter Standards mål sparkede Filip Kostic et frispark på kanten af feltet fladt i det lange hjørne, og så var tyskerne tilbage på et resultat, de sagtens kunne leve med.

Dybt inde i overtiden måtte Rønnow og company dog strække våben, da en genial aflevering fra Obbi Oulare sendte Maxime Lestienne fri med Rønnow til slutresultatet 2-1.

Med sejren til Standard Liege trækker belgierne op til Frankfurt, så de to hold ligger lige med seks point i kampen om andenpladsen. 


Af Thor Carlskov
Mandag 11. november