Luk

Rønnow og co. dukket i tumultariske scener

| Bundesliga | 3 kommentarer

Freiburg udnyttede at være en mand i overtal mod Frederik Rønnows Frankfurt, som tabte med 0-1. Til slut opstod tumult mellem de to hold.

Frederik Rønnow var igen at finde mellem stængerne for Frankfurt, der søndag gæstede Freiburg i Bundesligaen.

Frankfurt kom til kampen med 5-1-nedsablingen af Bayern München i ryggen, men allerede fra kampens start, måtte Rønnow pille flere forrygende redninger frem.

Freiburg var farligst og kom frem til flere store chancer i første halvleg, hvor Frankfurt generelt haltede efter.

Det gjorde sig også udtalt i det røde kort, som Gelson Fernandes modtog kort før pausen, da han for anden gang i kampen kom for sent og blev vist et gult kort.

Dermed kunne Freiburg fortsætte sit pres i anden halvleg, og det blev for meget for Rønnow og co., der med 13 minutter igen måtte indkassere kampens eneste scoring, da et fladt indlæg røg bagerst i feltet, hvor Nils Petersen ankom og sparkede bolden fladt i mål modsat.

Dermed 1-0 til Freiburg, men det var Frankfurt, der var tættest på yderligere scoringer.

Til allersidst opstod et hidsigt drama med flere røde kort, da Frankfurts David Abraham skulle hente bolden, der var røget til indkast omkring Freiburgs bænk.

Foran bænken hamrede han i løb ind i træner Christian Streich, som faldt omkuld, og det fik Freiburg-bænken i det røde felt.

Blandt andre Vincenzo Grifo, der reagerede og løb efter Abraham, og så måtte Grifo, der ikke var på banen, se direkte rødt.

På banen blev der ikke scoret yderligere, og dermed snuppede Freiburg altså en 1-0-sejr.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 14. november