Luk

Rønnow og co. nedlagde St. Liege i EL

| Europa League | 0 kommentarer

Frederik Rønnow og Frankfurt vandt torsdag aften 2-1 over St. Liege i Europa Leagues gruppe F.

Frederik Rønnow startede igen på banen for Frankfurt, da klubben torsdag aften fik besøg af St. Liege i Europa Leagues gruppe F.

Her skulle den danske målmand forsøge at bygge videre på en pragtpræstation i seneste kamp mod Leverkusen, så han kunne hjælpe holdkammeraterne med at rykke over de belgiske gæster i gruppen.

Begge hold havde tre point efter de første to kampe – tre færre end førstepladsen Arsenal – men på grund af bedre målscore lå St. Liege på andenpladsen før kampen.

Frankfurt startede kampen bedst, og efter 28 minutter lykkedes det også Bundesliga-mandskabet at komme på måltavlen og bringe sig i front.

Daichi Kamada sendte et frispark i feltet, der passerede helt over til bagerste stolpe. Her kom David Abraham stormende, og med knæet fik han sendt bolden i mål til tysk føring. 1-0 var også stillingen, da de to hold gik til pause.

Kort tid inde i anden halvleg var Frankfurt tæt på at fordoble føringen, men en glimrende redning holdt bolden ude af målet, da Goncalo Paciencia flugtede mod kassen.

Et kvarter før tid lykkedes det igen Frankfurt at komme på måltavlen. Et hjørnespark fandt Martin Hinteregger, som pandede tyskernes anden scoring i kassen.

Derfor var Bundesliga-klubben godt på vej mod tre point, men otte minutter før tid sørgede de belgiske gæster for, at der igen kom spænding tilbage i opgøret.

En bold blev spillet tilbage i feltet, hvor Selim Amallah kom løbende. Med en flad afslutning ved den fjerneste stolpe passerede han Frederik Rønnow og reducerede.

Det blev dog ikke mere spændende, og da dommeren fløjtede af, kunne Frederik Rønnow og holdkammeraterne juble over tre point, der giver dem andenpladsen i gruppen efter tre kampe.


Af Jonas Sand
Onsdag 22. januar