LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Rønnow: Tysk fodbold passer mig bedst

| Superligaen | 3 kommentarer
Mesterskab, millionskifte og VM: Her er Rønnows fremtid
Rønnow: Tysk fodbold passer mig bedst
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - OB
Superligaen Mesterskabsspil (29/03)
bet365 2,10 3,50 3,30
NordicBet 2,16 3,60 3,25
Oddset 2,10 3,45 3,45
Frederik Rønnow mener, at tidspunktet for et skifte til Eintracht Frankfurt er godt, og at den tyske mentalitet og spillestil passer ham glimrende.

Frederik Rønnow bytter til sommer Brøndby ud med den tyske Bundesliga-klub Eintracht Frankfurt efter tre sæsoner på vestegnen.

25-årige Rønnow anser tysk fodbold som det helt rigtige skridt for ham.

- Det er Tyskland, jeg har kigget meget efter, og nu har jeg også haft en tysk træner. Jeg har dog ikke lært noget tysk endnu, men det skal jeg nok arbejde på, siger Rønnow og tilføjer:

- Det bliver rigtig spændende. Der har været noget engelsk (interesse, red.) indover, men jeg synes, at det her passer bedre. Nu har jeg været en del af den tyske mentalitet og spillestil (under Alexander Zorniger, red.), hvor den engelske liga er lidt mere fysisk.

Godt tidspunkt for et skifte
Crystal Palace var på transfervinduets sidste dag i januar ude efter Rønnow, men målmanden er glad for, at et skifte er på plads i god tid denne gang.

- Jeg er glad for, at det bliver gjort på den her måde. Jeg har to en halv måned, til jeg skal starte dernede, så jeg har mulighed for at forberede mig rigtig godt. Så bliver det praktiske nok også nemmere, og så kan jeg jo tale med Lukas (Hradecky, målmand i Eintracht Frankfurt, red.).

- Der har været interesse rigtig længe fra Frankfurt, men der har været nogle ting, der skulle falde på plads, siger Rønnow.

- Jeg føler, jeg har et niveau nu, hvor jeg er klar til at prøve mig af på et højere niveau end Superligaen, og så er det op til mig selv at bevise det.

Frederik Rønnow kom til Brøndby i sommeren 2015 og havde inden da gennemlevet et langt skadesforløb i henholdsvis Esbjerg og AC Horsens. Tilliden i Brøndby har derfor betydet enormt meget for målmanden.

- Brøndby har givet mig så meget, at jeg ikke kan beskrive det. Jeg var i et sort hul, da jeg kom hertil. Jeg spillede Superliga i en ung alder, men røg så ind i et skadeshelvede og skulle op igen derfra.

- Der troede alle i Brøndby fuldt og fast på mig. Jeg fik chancen, hvor nogen udefra satte spørgsmålstegn ved det. Jeg synes, jeg har betalt den tillid tilbage ved at levere, og vi har været et fantastisk match, siger Rønnow.

Frederik Rønnow har indtil videre spillet 111 kampe for Brøndby.

Jacob Quvang / sara@bold.dk

Stream Esbjerg fB – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts