LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Rønnow: Vi har så stor tro på tingene

| Superligaen | 3 kommentarer
Mesterskab, millionskifte og VM: Her er Rønnows fremtid
Rønnow: Vi har så stor tro på tingene
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Brøndbys gode præstationer har skabt stor tro på tingene, mener Frederik Rønnow, der roser især de blå-gules første halvleg.

Brøndby hentede søndag en 2-1-sejr over FC København i et intenst derby på Brøndby Stadion.

Brøndby kom dog bagud i første halvleg og begik straffespark i anden halvleg, så Frederik Rønnow er lykkelig for den måde, de blå-gule vandt kampen på.

- Det er altid dejligt at vinde, især efter at have været bagud, og da de fik straffesparket. Der har man sine tanker i hovedet, og at vi så vinder kampen på den måde er fantastisk. Det er det, fodbold handler om: Følelser, siger Rønnow og tilføjer om straffesparket:

- Der er jo kontakt. Jeg føler, at hans træk bliver lidt for langt, og at jeg godt kan nå bolden, men så når han lige at prikke den uden om mig.

- Jeg prøver egentlig at trække hænderne til mig, men der er ikke så meget at sige til det. Det er godt lavet af Fischer.

Rønnow peger især på de blå-gules stærke stime som én af nøglerne til, at holdet fik vendt opgøret på hovedet.

- Jeg synes, vi er klart bedst i første halvleg, og så scorer de lidt ud af ingenting. Vi talte om i pausen, at vi bare skulle fortsætte.

- Vi skaber en masse chancer, og på et tidspunkt skulle vi nok få prikket den ind. Når man har præsteret over så lang tid, som vi har, er der bare en rigtig stor tro på tingene.

Rønnow, der er tæt på et sommerskifte til Eintracht Frankfurt, sætter stor pris på den modtagelse, han fik af fansene på Brøndby Stadion.

- Fansene er fantastiske og den måde, de skabte stemningen på, er virkelig speciel. Da jeg skulle ind og opvarme, kunne jeg godt mærke, at de sang lidt ekstra, og det sætter jeg stor pris på. Det siger alt om, hvilken klub det er.

- Det er altid stort at vinde over FCK, men lige nu skal vi vinde hver kamp, og det skal vi fortsætte med at fokusere på, siger Rønnow.

Brøndby ligger a point med FC Midtjylland i mesterskabsspillet.

Jacob Quvang / sara@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

1 kommentar

Bangfire 12:43          
Jeg siger ikke Rønnow har stået dårligt de sidste par kampe, men det ville være dejligt hvis han fandt det niveau frem, hvor han var allerbedst...
Lørdag 25. maj