Luk

Rønnow: Vi skal kunne dominere i Finland

| Europa League | 1 kommentar

Infoboks

VPS - FF Jaro
Ykkonen Mesterskabsgruppe (23/10)
Oddset 1,60 4,20 4,40
bet365 1,57 4,00 4,50

Frederik Rønnow mener, at Brøndby skal være i stand til at dominere kampen mod VPS Vaasa i Finland og dermed sikre avancement i EL-kvalen.

Brøndby skal torsdag forsøge at sikre sig videre avancement i Europa League-kvalifikationen, når holdet gæster finske VPS Vaasa.

Første kamp i Brøndby blev vundet 2-0, men det ændrer ikke på, at holdet i Frederik Rønnows øjne skylder en bedre præstation i Finland.

- Vi fik et godt udgangspunkt. Vi spillede måske ikke helt den kamp, vi gerne ville, men så fulgte vi op med en rigtig god kamp mod FC Midtjylland, og det er de ting fra den kamp, som vi skal tage med, siger Rønnow til Brøndbys hjemmeside.

- Det er et hold (VPS Vaasa, red.), som vi skal være i stand til at dominere, og de passer egentlig rigtig godt til vores spillestil, så jeg er sikker på, at vi får scoret. Og gør vi det, så bliver det også svært for dem at komme tilbage, men vi skal fra start spille vores spil og gøre det bedre, end vi gjorde det i den første kamp. Gør vi det, er jeg sikker på, at vi skaber et godt resultat.

Kampen spilles torsdag klokken 18.00.


Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

Anden45 17:19          
Han er fandme god
Fredag 22. oktober
Torsdag 21. oktober