LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Roerslev erstatter Zeca i FCK-trup

| Superligaen | 9 kommentarer
William Kvist før VM-udtagelse: Jeg skal nok være der
Roerslev erstatter Zeca i FCK-trup
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,26 5,95 11,50
Oddset 1,28 5,20 12,00
FC København har Mads Roerslev med mod FC Midtjylland, og han erstatter Carlos Zeca, der er ude med karantæne.

FC København skal fredag aften op imod FC Midtjylland i Telia Parken, og der er blot en enkelt ændring i truppen i forhold til seneste kamp mod AaB.

Carlos Zeca er nemlig ude med karantæne, og han erstattes af Mads Roerslev. Jonas Wind er fortsat på skadeslisten.

Fredagens opgør mellem FC København og FC Midtjylland fløjtes i gang klokken 18.00.

FC Københavns trup til kampen mod FC Midtjylland:
Stephan Andersen
Pierre Bengtsson
Erik Johansson
William Kvist
Viktor Fischer
Federico Santander
Nicolaj Thomsen
Jan Gregus
Mads Roerslev
Denis Vavro
Nicolai Boilesen
Peter Ankersen
Robin Olsen
Carlo Holse
Michael Lüftner
Pieros Sotiriou
Robert Skov
Rasmus Falk

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

9 kommentarer

Hidetoshi 12:54          
Kender ikke fck truppen, men har de ikke en bedre erstatning for Zeca, eller er han det bedste?
Sebalist 12:56          
Han er højre back, så. Der er ikke nogen decideret "erstatning" der. Der er et hav af midtbanespillere i truppen i forvejen, så det er ikke problemet. Man kunne have trukket Matic ind, men Ståle har tilsyneladende givet helt op på ham..
Armand0 13:37          
i tilfældene af pavlovic og matic tror jeg ståle bevidst har valgt 2 prugelknapper for dårlig form og indstilling, ganske givet de 2 værste, og brugt dem som eksempler til skræk og advarsel for andre.

jeg tror ikke matic kommer på banen om så samtlige CM i truppen er skadede på én gang, du ser nærmere boilesen spille central midt sammen med fischer, så.
alvis007 14:16          
Men begge spillere kan glæde sig over at indkassere 300.000 kroner om måneden, og selvom man kommer af med Pavlovic snart, så tænker jeg at man måske har været nødt til at kompensere for hans løn, og Matic har stadig 3 års kontrakt tilbage.
Det koster lidt af gamble med lange kontrakter, men bliver spillerne en succes, er det jo en god idé.
Desværre for Ståle og FCK har han ramt forkert en del gange med spillere som ikke spiller, er blevet smidt videre, eller spiller af mangel på bedre, men heldigvis har de lavet nogle gode salg så det ikke er en ren katastrofe.
Når det så er sagt, så er det godt nok meget goodwill Ståle har, da det har kostet rigtig mange penge, og rigtig meget på det sportslige plan, at han har fået så meget magt i klubben
KB87 18:37          
han er en vores talenter som vi får brug for i fremtiden og har stor potentiale, det skal nok blive godt at se ham fra start så man kan se hvor god han er imod et af superligaens bedst spillende hold i år.

så held og lykke til mads!
KB87 19:39          
alvis007:
"Desværre for Ståle og FCK har han ramt forkert en del gange med spillere som ikke spiller, er blevet smidt videre, eller spiller af mangel på bedre, men heldigvis har de lavet nogle gode salg så det ikke er en ren katastrofe. "


det kan være ligemeget hvor mange spillere han henter som fejler, så længe han henter 1 eller 2 der gør vi vinder, hvilket hans historik i FCK har vist han har gjort.

det er let at pege på dem som ikke er slået igennem men husker du alle dem der slog igennem og dem som ikke slog igennem men alligevel gjorde deres del.

her er en liste over de største profiler ståle har hentet:
N´Doye
Marcus Allbäck
Santin
Santander
Claudemir
Atiba Hutchinson
Verbic
Robin Olsen
Augustinsson
Amartey
Bolanos
Ailton Almeida
Brede Hangeland
Wiland
Oviedo
Gregus
Ottesen
Zdenek Pospech
Erik Johansson
Bengtsson
Oscar Wendt

der er sikkert mange jeg har glemt men whatever det er blot for at vise ståle har haft stor success i at hente de rigtige spillere også, det kan godt være han har hentet spillere der ikke har slået igennem men det har ikke haft den helt store betydning for hans trofæ samling.

https://www.transfermarkt.co.uk/stale-solbakken/erfolge/trainer/3419

"Når det så er sagt, så er det godt nok meget goodwill Ståle har, da det har kostet rigtig mange penge, og rigtig meget på det sportslige plan, at han har fået så meget magt i klubben"

så når du snakker om "goodwil" og hvor meget han har kostet fck på det sportslige plan så burde du tænke dig lidt om hvor meget han har hentet ind af penge ved europæisk deltagelse år efter år. Ståle har ikke noget "goodwil" han er fck konceptet så længe han propper penge i kassen i fck og skaffer titler så går det nok.

det eneste jeg kan se der skulle tvinge ståle ud af klubben ville være hvis fck nedrykkede.

(så er dem han har hentet ind fra ungdoms afdelingen men det skal vi ikke komme ind på ellers bliver det her svar for langt.)
Alle Achtung 20:01          
Helt ligemeget er det vel ikke? Der skal jo stadig være råd til at ramme den rigtige spiller.. er der for mange fejlskud kunne man jo fristes til at mene at "blind høne finder også et korn"
Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts