Luk

Roerslev om olieret Adama: Han var glat

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Brentford - Watford
Premier League (10/12)
Oddset 2,10 3,55 3,45
bet365 2,05 3,50 3,60

Mads Roerslev mener, at han kan bekræfte, at Wolverhampton-profilen Adama Traore smører sig ind i babyolie før kampe, så han har nemmere ved at komme forbi sine modstandere.

Siden sommer har den tidligere FC København-back Mads Roerslev kunnet kalde sig Premier League-spiller og indtil videre er det blevet til to Premier League-kampe for den 22-årige højreback.

Roerslevs anden kamp bød på et indhop i venstresiden af Brentford-forsvaret, og da modstanderen var Wolverhampton, så betød det en direkte duel med profilen Adama Traore.

Det var noget af en oplevelse for Roerslev, som bekræfter historierne om, at spanieren smører sine arme ind i babyolie, så han nemmere kan glide forbi modspillerne.

Det gør han i et interview med TV3 Sport.

- I min anden Premier League-kamp kom jeg ind overfor Adama Traore, som vel nok er det største bæst, der er i Premier League. Jeg fik faktisk hans trøje efter, fordi jeg var nødt til at be- eller afkræfte de rygter, der går om, at han har babyolie på og så videre.

- Jeg kunne godt mærke, at han var lidt glat, når han fløj forbi, men jeg kunne tyde de små mærker i ærmerne, at de var lidt fedtede. Så det kan jeg godt bekræfte, siger Roerslev.

Roerslev er i alt noteret for 40 kampe og seks oplæg Brentford.


Af Jonas Dalgård
Mandag 6. december
Søndag 5. december